Tuesday, May 02, 2006

Tentaångest

-Igen. På torsdag. har SÅ mycket kvar att göra att jag inte fattar hur det ska gå. Shit. Kudne inte sova igårkväll( hade förvisso hinkat en halvliter kaffe) och det är ovanligt. Brukar alltid somna på en gång. Vaknade dessutom INNAN klockan ringde, och det är också ganska ovanligt. Lika bra det.

Jobbade igår, och pluggade sen 6-7h...men det är som en nål i en höstack typ, märks fan ingen skillnad ens. För tillfället har jag mission sammanfatta alla rättsfall, och det är väl kanske 300? Ligger som vanligt efter i min planering.

Glömt berätta det ÄCKLIGASTE av allt. Köpte vindruvor på Ica Jarlen last week...Som BILAL sköljde och sen åt hälften av. När jag tänkte ta en upptäckte jag en spindel. Kan tilläggas att dessa vindruvor var från SYDAFRIKA, och inpackade i en plastlåda...Spindeln hade två svarta gaddar och var annars typ vit, och relativt liten (1-2cm). Några dagar senare hittade jag en TILL SPINDEL samt ett ÄGG MED EN SPINDELBÄBIS I. Så nu kan man säga att jag har en spindel-odling hemma. Tänkte sen släppa lös dem och hoppas på det bästa.

Eller inte. De är döda, så det går inte. Men ändå. Det är massa spindelväv också. Så jag bara undrar-

*Hur många spindlar har Bilal ätit?
*Vad hade hänt om de hade levt?

Måste komma på något smart anspråk på ersättning, skadestånd går ju inte eftersom vi inte lidit någon skada. Så länge ligger de kvar i skålen med lock på...

Foto: Softish på Långholmen typ -04, vill ha sommar NUUU.

2 comments:

It´s all about me said...

tack för tips, försöker ta mig igenom lagtexter och ska läsa igenom alla imorn till tentan;) Tycker dock inte att frågorna är på det de har på föreläsningar ofta, utan ofta typ på smågrejjer som står på "rad 126 i boken" som man inte alls trodde var viktigt..

It´s all about me said...

tack:) På denna tenta är det inte ens begränsat med utrymme att svara på, som det brukar vara på de vi har..ska gå igenom de sista tentorna snart:)