Thursday, November 02, 2006

Tristeza.


Gled in på världens sorgligaste blogg och fick en klump i hjärtat. Började tänka på Jessica som dog i leukemi våren 2004, min låtsaspappas bror som mördades 2 veckor senare, Bilals bästa kompis som mördades på studenten, hans andra bästa kompis som dog i bilolyckan för typ en månad sedan, alla kompisar föräldrar som dött i cancer, Bilals kompis som hoppade ut i vägen och blev påkörd och dog medan Bilal såg på förra sommaren, alla hans släktingar och vänner som mördats av terrorister i Algeriet, den våldtagna kvinnan han hittade och tog med till sjukhus där hon senare dog, de jag känner i Malmös kompis som tog livet av sig, ännu fler hemskheter Bilal sett som inte går att beskriva, och så fortsätter det i all evighet.

Jag blir så jävla sur på folk som inte uppskattar livet, som TILLÅTER sig själva att leva destruktivt, vara bittra och SLÖSAR BORT SITT LIV.

Bilden: el hombre de mis suenos... Gael Garcia Bernal.

5 comments:

Anonymous said...

R.I.P!:(

Anonymous said...

Ursh ja..varför? :(

Anonymous said...

usch, vad hemskt. Man borde såklart ta vara på mer av livet och verkligen uppskatta det man har. Men det är nog inte lika lätt för alla som mår dåligt etc..

Anonymous said...

Vad fin han var <3 Skitvärld.

Anonymous said...

Hej och tack för det du skrivit på min blog. Det var ju ett tag sen men jag har varit lite i en dimma av förklarliga skäl.
Tack!