Friday, March 17, 2006

Oh yeah.


Fredag igen. Fan vad skönt, för det betyder att det snart är söndag och på söndagar är jag ledig.

Trött nu, ska snart jobba på Pagelle. Har ont i ryggen, träningsvärk tror jag. Körde ett rätt schysst joggingpass på gymmet igår (6km=40min, så kanske inte gick så snabbt men...) sen arm-träning, för det finns inget finare än ett par snygga armar på sommaren. Mina armar har aldrig varit snygga och är det inte nu heller, men jag har en liten dröm om att de nån gång ska bli fina. Om jag bara kunde sluta äta så jävla mycket?

Mario berättade att det finns ett gym bredvid utomhus-bassängen på Universitetet på Puerto Rico. OM jag kommer in där och pluggar där ska jag träna varje skoldag. Bara själva BASSÄNGEN älskar jag. Skitstor, med palmer runt, gratis för studenter...

BILDEN: Där man pluggar Juridik på Universitetet där...Im still obsessed.

Wednesday, March 15, 2006

Jag hade glömt bort min adress hit och hittade den på majjas blogg, hur normalt är det.

Är det någon som läser detta?

har ont i huvvet och är trött, kollar på Oc och ska plugga sent. Måste skolka imorn 10-12 för jag orkar inte. Håller på att stressa sönder mig, tom stress över roliga saker. Men på lördag blir det superkul fest hos José:) Pablo och Dawood ska komma, hur kul är inte det? Känt Pablo sen jag var 6 och Dawood sedanjag var 11...Men inte sett Dawood på 3år. Sist var han på min avskedsfest innan jag skulle FLYTTA till karibien. Hatar sånna frågor sen "hur går det med puertoricanen"? Well han DUMPADE MIG FÖR MS DRUG.

Whatever.