Wednesday, March 09, 2011

Iphone 4!

Jag är en dålig bloggare, jag vet, men det är för mycket annat i mitt liv just nu. Däremot ville jag bara suktas med att vi äntligen, äntligen får nya jobbtelefoner - varsin Iphone fyra! Jag som är en retard när det gäller tekonologi blev ändå superglad, precis vad jag behövde just nu.

16 comments:

Kikan said...

Wohooo! Den är grym! Nu kan du gå till bibblan och ladda ner massor av ljudböcker från Mediejukeboxen :)

Kram Kikan

egoistiska egon said...

Kul! Your life will change...

egoistiska egon said...

btw - ser att du läser Lila Hibiskus och Bluest Eyes också, två grymt bra böcker!

Anonymous said...

Fattar NADA av sånt, men den ser fin ut!! :)

Petra H said...

Wow! Jobbtelefoner är ovanligt i mina vänkretsar i Bryssel men det är väl för att många jobbar inom EU och där får man inte jobbtelefoner. I Sverige verkar det vara en väldigt vanlig jobbförmån?
Jag köpte ny mobil i höstas och jag bara vägrade touch-screen, jag gillar verkligen inte sådana men jag är väl bakåtsträvare ;-)
KRAM!

Anonymous said...

Där har du lite att pilla med ;) Hoppas du snart får lite energi igen. Förstår att du går igenom mkt just nu, men en dag kommer det kännas lättare. Tänker på dig fina AK. Kram Hanna J

It's all about me said...

1v kvar till Iphone. Vi får se om mitt liv ändras. Spännande.

Petra: Jobbtelefon är vanligt, mest utifrån företagets bästa - att vara tillgänglig på telefon hela tiden. Har en gammal Ericsson nu, men med Iphone kommer man kunna kolla mail anytime anywhere osv. Good stuff.

Hanna: <3

Anonymous said...

Jag vill aldrig mer ha en jobbtelefon. Aldrig! Hade en BlackBerry på mitt gamla jobb och de blev galna om man råkade svara på ett mail en timma efter man fått det utanför jobbtid. Fast så var de ju knäppa i huvudet där också.

It´s all about me said...

Det bästa är att jag kan ha Iphonen privat också, med internet och hela baletten pga avtalet. Skitbra. Jag svarar ändå på mimn vanliga jobbtelefon nu när som helst, så enda skillnaden blir helt enkelt bättre telefon! :) På mitt jobb räknar de dock verkligen inte med att man varken ska svara eller maila efter arbetstid, så det är lugnt.

Jenilita said...

Hejsan! Kul att du ska till Vegas du kommer ÄLSKA den staden ! ANgående hotell så bor du på hilton e det nog d billigaste men rätt sunkigt o mycket downtown folk inte så mycket lyx ett par hundra natten. Men jag skulle nog rekommendera mirage till dig. Det är lagom priser och ligger mitt på strippen. Där har du även delfiner och lejon på hotellet ;) Bellagio är ju klassiskt och skiftar mycket i pris ibland kan man hitta riktigt billiga rum. Vill du bo i lyx rekommenderar jag Encore min favorit! Även där kan du hitta bra kap på rummen. Gå in på www.vegas.com så kan du snappa upp bra weekend erbjudanden. Rummen är inte så dyra i vegas det är speladet som kostar ;) The vienitian är också ett helt ok hotell med normala priser. Lycka till :)

Alexandra said...

jag trodde mitt liv var slut när min I-phone var på lagning i 3 veckor..... du kommer ha mycket nytta av den :)

It´s all about me said...

jag räknar med ett nytt liv nu. Hehe.

Jenilita - TACK för tips!

Alva Asp said...

Kolla in min blogg, där kan du nämligen vinna ett iPhone 4 skal: http://alvaasp.se/2011/march/tavling-vinn-ett-iphone-4-skal.html

Gabba said...

kul ändå med lite sånt i tillvaron!
Du är bra du! KRAM!

business voip services said...

Kul! Your life will change...

Anonymous said...

Nasreddin Hoca Fıkraları 'nın yeni adresi Nasreddin Hoca Fıkraları