Thursday, April 13, 2006

påsk.

Foto: Moni och jag by night i Vienna.

Ska snart o jobba (på Fältövertsten)och trodde att jag skulle hinna träna innan. Noway José. Bara tränat en gng den här veckan och det är KATASTROF. Ska hinna med tre gånger i vilket fall, det är ett måste. Efter jobbet idag kommer MONI OCH THORSTEN på besök, fan va kul. Hälsade ju på Moni i Wien för snart ett år sen och hade så jävla kul. Vill dit igen. Vi ska på fest hos Majja. Är ledig från lektioner och jobb fredag, söndag, måndag och tisdag-YES. Men på juristlinjen är man aldrig ledig liksom, måste plugga varje dag i vilket fall. Har ett helt stort delmoment kvar i denna 15p´s kurs innan tentan 4/5 -hela skadeståndsrätten med världens tråkigaste bok och 1000rättsfall. Rättsfallen måste läsas till varje dag+ frågor att svara på, och jag har köpt kompendier me dessa för ca 700kr i denna kurs och det är typ minst 12stycken i veckan utöver allt annat. Fick tillbaka mitt PM med "överbetyg" av stränga Ronney-jippie. Det betyder ca 4 extrapoäng till tentan som man får plussa på sen.

Idag är det ingen strålande sol, typiskt. Min tå är kanske bättre från infektionen, men det gör fortfarande ont. Vill börja jogga ju...Min kondition har blivit så mycket bättre:)

Ännu inget slutgiltigt besked från Puerto Rico, och Mario har inte mailat sedan 15/3. Han är så skum. Sist fick jag två mail två dagar på raken, sen hör man inget på veckor. SOm vanligt tror jag att 1) Han är tillsammans med Karen igen 2) Han har fått ett återfall. Vilket är värst?

Ska klä på mig, äta frukost, dammsuga o kanske hinna plugga lite. Fan att jag ej hinner träna.

6 comments:

Anonymous said...

Uppdatera o berätta vad ni gjorde igår:)

Anonymous said...

Njao oftast! Han e mkt duktig :)Idag blev det en gryta av svamp, lök, vitlök, tomat, potatis och nån slags paprika, mums.

Anonymous said...

Jo kl är kanske 4? Jag har dålig koll vid den tidpunkten;)

Lilla Fröken said...

ja men eller hur, man är fan inte värd nåt.. bara ett hål med bröst och rumpa som är ute och går typ. å han va fan 10 år yngre än mig, så jävla förnedrande! en fjunig tonåring... men vad ska man göra liksom?

Moni said...

Trillade in här, hade glömt jag med att du har en blogg, haha :)

Anonymous said...

Min var typ som en hård liten kula..och hittade inget liknande i andra bröstet...så jag antog att det var något skumt. Och jag e glad att jag kollade upp det för det ska man ju göra. Kände mig lite fjantig först, men hade aldrig kunnat slappna av utan att ha fått det undersökt.