Thursday, December 28, 2006

Du är vad du äter.

Majja & jag på min födelsedag
Kollar på Du är vad du äter och bara måste mäta min egen midja imorn på jobbet;) Man får så himla bra tips och jag blir alltid helt hungrig när jag ser på allt gott som radas upp...Brockoli, quinoa, quorn, lax, räkor, dinkelpasta, groddar...allt sånt är 100 gånger godare än snabbmat och läsk! Sen är jag ett litet kakmonster (eller ja glass, choklad och sånt...) så jag kommer aldrig se ut som en sticka, men det finns inget godare än nyttig mat.

Appropå mat var Martin här igår efter jobbet för att fixa min dator. Det tog typ 100 timmar, men nu funkar den bättre. Jag bjöd på lite quorn-tortillas och sen var den dagen slut. TACK Martin för all hjälp!!! Eres el mejor:)

7 comments:

Gabba said...

Räkor är inte gott, men de andra sakerna ;)

rob said...

feliz navidad doña sueca :) espero pronto estar estudiando cerca de ahí! ya estás mejor, después de navidad? qué significa "ätar"? ciao nena!

Majja Star said...

Jag ser ut som en busunge!

annaluna said...

YOU ARE ONE MAJJA!

Eh. Skojja.

Majja Star said...

Ja det har du rätt faktiskt. Jag är fan en busunge!!!!

Sussie said...

Jag gillar det programmet, man får mkt tips därifrån. :) Sen så har jag märkt litegrann att desto nyttigare man äter så desto godare tycker man att det är... för typ 5 år sen så åt jag bra mkt onyttigare än jag gör nu o gillade inte ens grönsaker särskilt mkt..

Mikrohanna said...

Jag tror med att det är så som Sussie säger, det blir godare ju mer man äter det nyttiga och får in det som en vana. Men Anna-Karin, jag tycker du är skitfin och har en fin och kvinnlig kropp.