Friday, September 07, 2007

Solna.

Den som trodde att Solna bara består av industri, Råsundastadion och fotbollshuliganer trodde väldigt fel. Dethär kan man hitta typ en kvart från mig:
.
En gammal häger

Evergladesliknande vatten, buskar och snår

En fontän...till vänster ett strandcafé med livemusik på sommarkvällarna

Så sjukt mycket fåglar att man nästan snubblar på dem

.

10 comments:

Anonymous said...

shit vad fint!

egon said...

fina foton! foton med grönt på ligger alltid på plus hos mig :)

Sussie said...

Åh de där lila blommorna. Vi har sådana 200 m härifrån o jag har tänkt gå dit o gräva upp dem, hehe.. men jag har inte ooorkat. :P
Vackra bilder. :) Man borde utmana alla att ta lite bilder från sin närmiljö.

Anonymous said...

haha fy fan vilka fula foton ni skulle tvingas att titta på om en sån utmaning som sussie föreslog skulle komma! alltså med tanke på min omgivning, haha :)

annaluna said...

moni ärsh, du bor ju relativt nära den där typ trädgården och slottet ju. Och så kan du fota inne på toan på Gitarre! :D

Tack för komplimanger om fina bilder.

Effell said...

Ja, faktiskt bländande vackra foton. Och visst finns det "bortglömda" oaser lite varstans. Jag har hittat en och annan också, fast kanske inte riktigt just där jag bor. Men nu fick jag ju lust att ta en tur till Solna. :-)

Anonymous said...

ja okej slottet är ju 7 minuter från mig och det är ju faktiskt fint. men finast av allt är ju gitarres toa. där har du helt rätt :)

thebeverlyhillsgang said...

länge leve Gitarres toa.
Och vaddå, inte alla som har ett slott 7min ifrån sig!! Jag måste gå typ 1h för att komma till ett slott;) (ulriksdals slott) /annaluna

Anonymous said...

men nu ska jag flytta!! (i oktober.) kommer inte ha ett slott 7 min från mig, men däremot chelsea (som du inte minns att du varit på hihi)!

annaluna said...

GRATTIS MONI, fan vad skönt!