Tuesday, November 25, 2008

Fuck the Jantelag:

Jag vet att man inte får skryta, sticka ut, säga ifrån eller liknande i det här landet, men nu har jag lust att meddela att i senaste 15-poängskursen fick jag näst högst poäng i klassen (vi var bara 3 som fick högsta betyg) och i kursen innan sommaren på 22.5p fick jag också högsta betyg. Förvisso är det som vanligt inte så exceptionellt hög nivå på högskolan, men konstigt nog är det ändå skitsvårt att få högsta betyg i en del kurser eftersom ingen förstår vad tentafrågorna syftar på. För att skryta lite till är det ju extra bra med tanke på att jag jobbar halvtid samt läser en kurs på halvtid utöver heltiden på högskolan. Jag är rätt bra, faktiskt.
.

13 comments:

erica said...

Du är så duktig, AK! Grattis till fina betyg

Anonymous said...

Dul äl slå duktlig, pluss, pluss !!!

Mari said...

Du är skitbra! :)

Anonymous said...

Du är mycket Duktig! .. med stort D.

T

egon said...

grattis!

annaluna said...

Tack snälla söta ni:)

Underlandet said...

Klart du får skryta! Du rockar!

MajjaStar said...

BRAVO!!!

Anna said...

:)

Lena said...

Grattis!

annaluna said...

Tack!

veckat said...

Tycker att du verkligen verkar vara en sån person som jag skulle vilja vara: hinner med allt möjligt, pluggar en massa, jobbar, lagar nyttig mat, tränar och hinner vara kär. Duktig flicka, i den positiva bemärkelsen!

annaluna said...

Tack Veckat! Jag vet inte riktigt om det är så bra för hälsan att göra för mkt, men att äta nyttigt och träna ger mig iallafall mer energi att göra de där extra grejjerna. Tycker dock att du verkar leva ett skitmysigt liv, det har jag tänkt många gånger. Jag är inte färdig med någonting, vilket stressar mig.