Monday, May 31, 2010

Länge leve helger!

I fredags hämtade vi bilen, som äntligen fraktats upp från lagret i Göteborg alldeles ny, silvrig och fin. Vi åkte och handlade, grillade och somnade i soffan. På lördagen var jag ute och sprang i skogen och blev alldeles lycklig över all grönska - trots att jag hamnade mitt i värsta spöregnet, och så åkte vi till Dalarö med farsan och M:s brorsa och käkade lunch. Vi köpte även biljetter till Gotland i juli (jippie!) och åkte på en massa andra småutflykter, som Tyresta by med M:s mamma och brorsaMors Dag. Och så käkade vi våfflor i solen på balkongen. Hann även med en tur till Plantagen och köpte bland annat ett olivträd till balkongen, fika hos mormor med M, syster och morbror, IKEA, melodifestival, en utläst bok, långpromenad och film.
.
Idag har vi även tagit ledigt, eftersom vi ska med på något slags spanskt, borgligt bröllop till två av M:s kompisar, så just nu sitter jag på balkongen i solen och läser i 45 minuter till.
.
Länge leve helger!

4 comments:

egoistiska egon said...

Låter som en fiiin helg! Vill även bara påpeka att det är lite bökigt att läsa när typsnittsstorleken varierar mellan orden i inlägget, kan vara bra att veta :)

It´s all about me said...

Ja, finfin helg! Och själv tycker jag att det går alldeles galant när storleken skiljer sig i vissa ord, om det är meningen att de skall markeras mer :)

Erica said...

ni hann med en hel del :) jag var också rätt så effektiv med utgång på fredagen, besök på fotografiska, vietnamesisk middag vid Hornstull, loppis på söder m.m gäller att passa på nu när sommaren är här . njuta och göra soliga saker!

It´s all about me said...

Härligt Erica!