Thursday, May 27, 2010

Tjena Viruset!

Min privata dator har besudlats med ett MegaVirus, som Virusprogrammet inte rår på. Därför vågar jag nu inte ens öppna denna sedan en liten tid tillbaka, vilket i ungefär fem minuter kändes jobbigt. Efter de få minutrarna insåg jag att detta är min chans till Rehab från den största tidsslukaren av dem alla - Internet! Vanligtvis är det första jag gör på morgonen att sätta på datorn - kolla lite bloggar, facebook, mailen och så vidare, och samma sak när jag kommer hem från jobb/träning/annan aktivitet.
.
Men nu, nu! Nu läser jag böcker till frukost, stickar framför tv:n, läser, läser läser, och eftermiddagarna blir så mycket längre. Viruset börjar mer och mer kännas som en liten räddning (och jag har ju faktiskt jobbdatorn).
.
Imorse läste jag t.ex. ut Demian av Herman Hesse (den tog endast två dagar! Förvisso endast 146 sidor) och började äntligen med Choke som jag fick på Puerto Rico för typ 10 år sedan. I'm loving it. Datorlöst liv är verkligen att rekommendera.
.
Ps. Bröllopet var strålande, så även vädret!

8 comments:

Underlandet said...

Där ser man!
När (om) du blir sugen på att skaffa dator igen kan jag rekommendera mac (fantastiskt lättanvänd och dessutom virusfri)

egoistiska egon said...

Oj jäklarna! Har inte du råkat ut för det här några ggr nu? Oavsett så fattar jag det sköna, internet is THE tidstjyv.

It´s all about me said...

Jo, men innan har det varit "vanliga" virus, detta är ett virusprogram - fast det är ett virus, så det har liksom tagit över ALLT och är så nytt att det riktiga virusprogrammet inte rår på det.. uff!

Har funderat på MAC, men jag vet inte... det saknar en massa bra grejjer som jag vill ha... får se. Ska iallafall köpa en ny sen!

Jenilita said...

Hej! Vågar man fråga va du tycker om min silver räv?? Bode jag begrava den eller ska jag göra en fin krage??? Du som har så starka åsikter hade varit intressant o höra va du hade gjort om du fick en räv?

Kikan said...

Det där känner jag igen...dator före, på och efter jobbet... Fast jag har i alla fall slutat kolla före jobbet numera. Och så kollar jag nästan inte på TV längre, fast å andra sidan är väl slösurfande det samm som slösappande framför TV:n.

Vad härligt att dt blev ett vackert bröllop på er kust oxå :) Kram Kikan

It´s all about me said...

Kikan: har spanat in alla dina bilder, SÅ fint!!

Ang. Jenilitas kommentar om Silverräv - Mina åsikter gällande detta kan du nog lista ut ;)

My said...

Undrar vad källan till bilden är, det ser ut att föreställa en Macbook,och som någon redan kommenterat ovan är Apples datorer faktiskt nästintill virusfria, extremt svårt för dem att drabbas av virus eftersom man måste godkänna alla aktiviteter. Hmm, anar Microsoftugglor...

It´s all about me said...

Källan: google. Söktep å v. Det kan vara en McBirusook, men det kan också vara en PC med typ samma layout. Tänkte inte ens på det när jag la in bilden;) Att det knappt finns virus utvecklade till mac är jag medveten om, men ju fler som köper dem, ju fler kommer utveckla även mac-virus... :P