Friday, October 27, 2006

Seghet.

Är så seg, så seg...tänkte gå upp kl 07 men fick tvinga mig upp kl 08:45. Måste iväg till gymmet innan jobbet, för har inte tränat sedan i söndags. Har inte orkat. Jobbar så sjukt mycket nu att promenader är det enda som lockar. Tänkte på hur jag typ aldrig har varit i pengaproblem på riktigt, eftersom jag jobbat och slitit sedan jag var typ 16, och aldrig levt över mina tillgångar. Har jag inga pengar så shoppar jag inte heller! Jag gör inte av med några pengar på krogen eftersom jag varken knappt aldrig går ut, och dricker inte heller. Man får ju anpassa sig efter de pengar man har, eller jobba mer. Och nu är det som sagt sjukt mkt jobb, men då kan jag oxå köpa saker jag behöver-saker som de flesta redan har. Tex har jag köpt Nike Shox nu (på 50% REA) och studsar fram på promenaderna. Mina fötter kommer nu kanske göra mindre ont. Kaffebryggare är nästa steg, det är ju nästan ett måste eftersom kaffe är min största last och det första jag längtar efter på morgonen.

5 comments:

egoegon said...

sådär är jag också! har man lite pengar gör man av med lite pengar, det går att snåla in överallt. så känner man sig så himla värd sen när man köper ngt! aldrig riktigt fattat de som typ tjänar massor och klagar sååå på att lönen tar slut dag ett. ok de med lån, barn, bil, hejochhå. men de i vår ålder, med "våra" liv? gör inte av med 2000 på krogen på en kväll puckon liksom.

Sussie said...

Jag tänkte på samma sak häromdagen... har man inte pengar så gör man inte heller av med pengar, enligt mitt tankesätt. Alltså man kan ju inte hålla på o shoppa upp matpengarna. :) Jag har alltid fått mina pengar att räcka till för allt jag vill göra, på nåt vis.. även om jag är kass på siffror.

anki said...

Obs! Nike shox är aerobicskor, inte löp eller promenad skor!

annaluna said...

Anki: Opus! Men de är ju så sköna att gå i! Jag får nog köpa andra gås-kor då...(haha, kolla vad jag skev!! Gå-skor ska det stå. Gås-kor..haha) Har du bra tips???

Anonymous said...

Jag har nog också typ aerobicskor att gå/springa i...