Sunday, October 08, 2006

I soffan.Helgen börjar lida mot sitt slut. Låste inte in mig det minsta den här helgen, utan istället ägnade jag mig åt roliga saker -trots att jag var mycket trött när de utfördes.
I fredags tvingade Ylva med mig att se La Habanera Mortal på latinamerikanska bokhandeln. Ylva känner ju sångaren. Ledig lördag tillbringades runt Ulriksdals slott och Villa Beylon, tills en dam som var ute och gick med sin häst varnade mig för en skum kille som smög omkring i buskarna. Då gick jag ganska snabbt hem. På kvällen var det fotboll hos Kenny och hans hemmabio med lite folk (Martin, Ylva, Lluis, Signe, Hanna) Otippat att Sverige skulle vinna med 2-0! Idag har jag jobbat, tränat skivstång med sistah och sedan fikat på Dolce med fröken Kantor som jag gick i samma klass som 1-9:an. Fan vad vi garvade, så mycket minnen... Tex när vi glömde kvar en klasskompis på hotellet när vi skulle åka från Prag på klassresan, eller när vi satt hela dagarna i Peter Jöbacks trappuppgång. Under 9 år hinner man göra ganska mycket...

Foton: Spelningen och lite löst folk hos Kenny. (Hanna hade inte kommit än)

4 comments:

egoegon said...

hoppas läkaren kan ge dig något bra svar på provsvaren! det är jobbigt att inte bli diagnosticerad :( jag har ju haft tusen stressåkommor och de har aldrig hittat något fysiskt fel på mig, så irri!

anki said...

Härligt om ett brev av dej dyker upp snart, älskar dina slam dessutom!!! :) Fick den slammen du gjort på Puerto Rico i somras av Wero förra veckan och den är så OTROLIGT bra och inspirerande!! kram

Maggan said...

äntligen är din blogg uppdaterad! :)

Majja Star said...

Hoppas att du får det så roligt i Oslo. Jag önskar att jag hade kunnat följa med...men drömma går ju...Hälsa W! Och hoppas vi kan hänga snart.