Sunday, October 22, 2006

Trött.


Kände mig lycklig i hela kroppen när jag gick hem från pendeln ikväll, efter jobb och träning. Det är så skönt att vara vuxen och få bestämma själv. Även fast det var 7½ år sedan jag flyttade hemifrån tänker jag på det varje dag.

I fredags var det Movienight hos Kenny med The Gang, Märta och Oliver var oxå med = nice nice. Kennys projektor rules. Hann tom med första avsnittet av Sex and the City - vars box jag förövrigt jag nog ska skicka tillbaka, för Martin skulle fixa alla avsnitt till mig:)
Efter jobbet igår käkade Bille och jag gratis på Pizza Hut:)

Nyss såg jag reklamen för den nya serien UGLY BETTY som börjar 7/11 vilket STÖR mig eftersom den är snodd från Sydamerikas största såpa ever; BETTY LA FEA (Ugly Betty, på engelska) Har följt hela den serien från Colombia för flera år sedan. Kunde de inte bara visat originalet här liksom?

Ps. Så kul att Anna och Has kom förbi mitt jobb i fredags!

6 comments:

egoegon said...

Jag såg reklamen också förut för den där serien, är den verkligen bra? Eller ja, är originalet bra? :) Kändes lite fjantigt på ngt sätt i reklamen.

Anonymous said...

Ja det var kul att ses en snabbis! Vi gick aldrig t gamla stan för väder o sällskap var surt.. Men det blev bättre senare iaf :)

annaluna said...

Evve: Sen när är såpor INTE fjantiga??

egoegon said...

är det en såpa alltså? jag trodde det var mer av en slags dramaserie med komiska inslag. eller ja, jag vet inte för jag såg ju bara reklamen skitkort, haha.

annaluna said...

ja hm, råkade skriva serie en gång men det ska stå såpa VARJE gång, hehe...ja, det är en RIKTIG såpa, så såpig den bara kan vara!!

Anonymous said...

Hej, jag undrar om det går att se Betty La Fea här i Sverige. Jag jobbar på Aftonbladet och skulle vilja göra ett reportage om originalserien. Är på jakt efter någon som följer den härifrån Sverige.

Om du vet något fan eller kan mycket själv kan du gärna skriva en rad till mig: ulric.nilsson@aftonbladet.se

Tack på förhand
//Ulric Nilsson