Tuesday, October 17, 2006

Oslo.

Äntligen går det att ladda upp lite bilder...Här är Weronica och jag i Oslo. Lika kul som vanligt. Är helt glad sedan jag var där och vill åka snart igen!! Ja, vad gjorde vi?? Gick typ 4-timmars-promenad, gjorde ett par slam, spelade Dr.Mario, pratade finlandssvenska, gick fler promenader, lagade mat åt varann och shoppade lite kläder, snackade, garvade,
garvade lite till, var ute på Hard Rock och det gick vilt till för Weronica och lugnare för mig. En kille kastade danska mynt åt oss när vi sa att han hade guldskor...osv:) Wero och jag är bäst.

15 comments:

Rebekah said...

Du ser ut att ha ett roligt liv vännen. Det glädjer mig. :-) Mycket fart och fläkt. ;-) Jag ÄR svår att få tag i FÖRLÅT!! :-( Jobbar häcken av mig, speciellt efter att min kollega blivit sjukskriven av utbrändhet och då kan du ju tänka dig hur mina magsår lever loppan just nu. ;-)

Vore trevligt att ses en dag och det vore trevligt att ha tid en dag. Så vad sägs om att jag skall försöka mig på att slaffa en hundvakt, en ersättare på jobbet och någon som sköter hushållsarbetet och flytten till villan så kommer jag! :-) Skämt och sido.. Vi måste ses, och det tror jag du är lika medveten som jag om. ;-)

Kram på re!
/Rebekah

Sandra said...

Vad NICE det ser ut!!!!!:)

Sandra said...

Oj vad SMALA ben du har!!!!Träningen ger ju visst resultat toker!

Anonymous said...

Mysigt kort med löven!

Majja Star said...

skrev MAJJJA.
aNGÅENDE MIN FEST SÅ BLIRE BRUNCH 1500 OCH SEN DRAR VI TILL SKEPPSBAR RUNT 19.

susanne said...

johan är min nya lööv:)

moni said...

jag tror inte att det beror på kameran, du ser verkligen smalare ut än när vi sågs sist :) åh vad jag längtar till oslo nu!!!

annaluna said...

alltså NAAAAAAAj kortet är fel, jag är INTE SÅ SMAL!!! Står längre bak än Wero! Väger ASMYCKET NU, massa fler kilo än förra sommaren tex!!

moni said...

men det är ju precis som med mina foton, jag lägger ju inte heller upp dem som jag ser ut som vanligt på, bara de som jag är nöjd med. du kommenterar ju också "vad smaal du är", men det är ju bara för att jag väljer såna foton :) måste skicka dig de censurerade parisbilderna så ska du få se hur jag egentligen ser ut! :)

wero said...

MEN SCHLUUUUUTA NU !!!!!! :)

anki said...

Ni är riktigt snygga båda två, så det så!! :) Puss

annaluna said...

du har rätt MOni...hehe...men du skrev att det nog inte bara var bilderna, men det är det nog;)

Mimmi said...

fotot med löven var min favvo!!

Mimmi said...

sen jag bytte mobil försvann alla mina nr! Du kan väl mejla ditt? mimmianna@hotmail.com

Angel said...

Shit vad smala ben du har :-O *känna sej fet*