Tuesday, October 23, 2007

Studiebesöksvecka igen.

Idag ska jag på studiebesök. Av någon konstig anledning hamnar alltid min seminariegrupp på det stället alla allra minst vill gå till. Jag vet inte om det är min Kalle Anka-gen som tittar fram, eller om det bara är så att vår ansvarige väljer ställen utifrån sina egna behov eftersom han vill ställa frågor relaterade till sitt handikappade barn. För han gör verkligen alltid det också.
Jämför själva: De andra ska idag till LO och Svenskt Näringsliv. Vi ska till Hyresgästföreningen. Förra gången var de andra på Riks Revisionen samt ett departement. Vi var hos Försäkringskassan. Gången innan det var alla på SKL, men de andra på demokrati-avdelningen samt någon annan liknande avdelning. Vi var på avdelningen vård och omsorg, med inriktning äldreomsorg. För visst känns det relevant när man läser programmet "politik, ekonomi och organisation med inriktning förvaltning" ?
.
Och så får vi inte glömma att ta av oss kepsar, spotta ut tuggummi, stänga av mobilen och tacka ordentligt eftersom de varit så snälla och tagit emot oss. Informationen upprepas gärna tjugo gånger eftersom vi är fem år och går på dagis.

.

.

5 comments:

Ea said...

Glöm inte bort att hålla varandra i handen och gå på ett fint led!

foxy said...

hehe, det sista var roligt. Men byter man inte sen, att dem som varit på ena grejen tar det som ni varit på senare?

annaluna said...

foxy: nej det gör man inte;)
Vi skämtade oxå om att hålla varann i handen och gå på led, ea ..haha.

gabriella_tove said...

haha. ja, de behandlar ibland en som det, trots att man liksom pluggar på rätt höga nivåer. Suck.

annaluna said...

ja, det var aldrig så på universitetet iallafall!