Wednesday, July 05, 2006

A free woman.

Ar det inte sa det heter, när man inte längre är gift? Jag var sa nervös att jag skulle svara fel pa nagon av fragorna domaren ställde, eller inte fatta. Men jag förstod allt. Nej, jag hade inget att invända, ja han som stod bredvid var min man, nej jag har inte fatt betalt for att skiljas, ja det är ett gemensamt beslut. Jag förklarar er nu skiljda och varför kändes det sa konstigt? Mario kramade mig och jag började grata. Marios farmor sa att de flesta rusar ut arga och hatiska, inte som vi som kramades direkt när det var över. Sedan gick vi och at frukost för pengar som Marios farmor pulade ner i min väska innan vi skildes at. Divorced.

Regn, regn, regn. Men det här är enda platsen pa jorden där jag känner mig levande. Sverige är som ett enda stort prozac-piller. Neutralt. Hyrde Walk the line igar och stängde in mig i ett rum i massa timmar och försökte sova. Grannarna hade fest. 4th of july. Bilals födelsedag och jag var inte där. Var pa Isla Verde med Camilo och ingen av planerna blev av. Simmade.

Snart har tre veckor gatt och det jag akte hit för är avklarat. Har träffat Jorge och hans bebis, skiljt mig, fatt känna efter, umgatts mycket med Mario. Hans mamma bjöd mig till Plaza las americas häromkvallen och kopte massa kläder at mig. Nu ar det dax att ga. Beachen kallar. Vi ska nog till Manati.

2 comments:

moni said...

Men du mår bra?

Anonymous said...

Känsloladdat, men jag hoppas du mår bra tjejen! Kram Hanna J