Saturday, July 08, 2006

Bye bye!

Det känns redan som jag har akt nästan. Fast jag har 1.5dagar kvar. Det regnar mest och jag vadar fram längs gatorna och försöker smälta in. Igarkväll bjöd Marios morsa mig pa bio och vi sag The devil wears Prada (ganska säker pa att syrran Camilla blir avis om hon läser detta!) Filmen hade premiär dan innan sa det var ju perfekt. Sjönk ned i stolen och vräkte i mig popcorn. Very nice. Längtar till att träna som fan nu, känner mig inte sa fit direkt efter en dryg manad utan träning och bara massa skitmat. Saknar frukt! Frukt är sa sjukt dyrt här att det inte är kul att köpa det.

Marios morsa är onormalt snäll. Hon har fixat sa att en elektrisk bil ska hämta mig pa flygplatsen i Philly eftersom jag har sa kort tid att jag kommer missa min connecting flight annars. Och massa annat. Vi fikade igar, och jag fick inte ens bjuda pa yoghurten.

Lagom att aka hem nu faktiskt. Man har alltid en hinna av fukt pga luftfuktigheten och jag saknar min säng, mat, gym, familj, Bilal och att kunna promenera och jogga. Fast jag trivs här, det är inte det, bara att efter 3 veckor i en hörna av ett vardagsrum kan bli lite pafrestande ibland. Sa, precis lagom med 3 veckor!!!

So long!

1 comment:

Camilla said...

Arggh självklart blir jag avundsjuk! Du kommer få ge mig en detaljerad recension när du kommer hem! Saknar dig sistah :)