Sunday, July 16, 2006

Nice being back.

Hunnit med massa saker dessa dagar. Hela tiden är det något. Jobbat alla dagar utom en. Varit hos Sara på middag. Varit hos pappa. Varit ute på pizza hut och ätit lyxmiddag gratis eftersom Bilals brorsa jobbar där. Hyrt film (into the blue) Lagat middag åt Hanna och lyssnat igenom mängder av eurotechnolåtar . Varit ute på Guantanamera med José och c/o. Upptäckt den ädla konsten jogging igen. Är hos morsan nu efter jobb, en tur till Fridhemsplan med Sara och Bilal. Badat i en sjö här med brorsan och slumrat i hamocken. Jag tror fortfarande jag sover lite grann när jag skriver det här.

Joggade igår, 5 veckor sedan sist. Efter 25minuter slog jag i foten på en rot på stiden längs vattnet och satan vad ont det gjorde. Dessutom fortsatte jag 5minuter till eftersom jag aldrig kan ge upp. Vaknade kl 06 imorse av otroliga smärtor och fick hoppa på ett ben till toan. ett under att jag kunde ta mig till jobbet idag, men det blev bättre. Upptäckte också att man kan kolla på tv. det har jag inte gjort på fyra veckor, förutom fotboll ett par gånger. Yes!

Allt är så smooth här!

2 comments:

Mimmi said...

Ja det var ingen middag utan vi gick bara ut o drack öl och drinkar. Hade först panik, men sen var det bara kuuul. De var ju hur snälla som helst (såklart..) Aj stackars din fot!!

moni said...

hur mår foten? och du mår bra nu när du är tillbaka? jag med! det var toppen med semester :) skönt att träffa martin och prata normalt samt prata ut och bli kompisar på riktigt :)