Monday, July 03, 2006

The Divorce.

Jahopp. Drömde mardrömmar hela natten och sedan var det bara att skutta ur "sängen" (en liten madrass inslängd i ett hörn) efter nagra fa timmars sömn. Grannarna hade technofest till kl 03 och till min förvaning ringde mamma klockan 07 imorse. Var till domstolen med Mario. Alla var sa allvarliga där, vi var säkert de enda som skrattade när vi skrev under skilsmässopapprena. Men varför inte liksom. Käkade lunch ihop sedan och nu tycker jag ungefär att han är som vanligt.

Igarkväll var Mario, hans mamma och jag till Pizzeria Uno och drack smoothies. Marios mamma började grina och sa hur mycket hon tycker om mig och hon gav mig presenter och sa att hon alltid ville halla kontakten. Det var lite sorgligt, men som tur var smet mMrio ut för att röka innan han sag att jag blev lite emotionellt medryckt.

Igar var en san där dag dag jag ville stanna i Karibien for ever. Solen sken. Cano bjöd med mig till Cabo Rojo, men fick tacka nej. Jorge bjöd mig till en grej pa tisdag. Var till Ocean Park och grillades i solen (med solskyddsfaktor 45, sa jag kan omöjligt bli brun) Papun kom sedan till Rio piedras och vi satt pa Vidys (lokalpuben) i säkert 5 timmar med en till kille som typ skrek när han pratade, växlade mellan spanska och portugisiska och jag försökte hänga med sa gott det gick. Puertoricanskan är back on track, det känns bra. Blev medbjuden till en liten roadtrip imorgon pa nationaldagen, och förövrigt Bilals födelsedag.

I lördags var oxa en bra dag. Ringde Chemi -fattar inte varför jag inte ringt honom innan, men iallafall. Vi möttes upp vid busshallplatsen och drog till Viejo San Juan. Lite obehagligt bara, att det var ett skotthal i fönstret och när vi pratade om det sa en kille att han sett hur en snubbe blivit skjuten just i den bussen rakt i huvudet fran gatan. Trevligt, att de inte ens bytt ut fönstret. But hey, this is the Caribbean. I gamla stan kollde vi pa kortfilmer pa Neyorican Cafe-stället tva snubbar blev skjutna pa i köket sist jag var pa Puerto Rico, och sa gick vi runt halva stan och njöt.

En vecka kvar nu, och den kommer nog ga fort.

2 comments:

Morsan said...

Nja, alltså - klockan var inte 7 utan halv åtta och du skulle ju ändå upp för att fixa skilsmässan, eller hur?

Anonymous said...

Ska bli kul att få se bilder där ifrån. Nuut av sista tiden. Kram /Hanna J