Sunday, August 20, 2006

Imorgon Skärgården.Nu är jag ledig i en vecka. Imorgon åker jag till Skärgården i ett par dagar själv. Tar med mig datorn och ska bara skriva på min bok, gå långa promenader, jogga, ligga och guppa i vattnet som min morbror påstår är över 20grader, få fästingar i blåbärssnåren och läsa böcker. Ska även börja bli nyttig imorgon, på allvar. Kanske kommer någon kompis ut och hälsar på.

Vill hälsa till min snälla pappa i den här bloggen samt meddela att vissa kunder på jobbet är pest. Tänk er själva att ha en senildement madam i nittioårs-åldern som spenderar två timmar med att prova två olika sorters tröjor. Så fort hon fått på sig den ena har hon glömt att hon provat den andra och vice versa. Och när hon provat alla schalar som finns och har äntligen på sig den finaste som passar bäst frågar hon "finns den här schalen i fler färger?" och så är det bara att börja om från början igen...

Foton: Pappa och Ylva på Koreansk restaurang på pappas födelsedag då vi döttrar var så snälla och bjöd:) samt en liten fluga i Gamla Stan.

2 comments:

Hanna J said...

Lät super gott att åka till Utö alldeles själv och bara njuta och vara. Hoppas du får skrivit mkt på boken oxå.

Papillon said...

Kul att se så vackra människor i din blogg, speciellt gillar jag mannen med den tjusiga högerprofilen. Passar perfekt på en koreansk restaurang. Mer sånt!