Sunday, August 27, 2006

Söndag.
Nu är min lediga vecka snart slut, men den har varit bra. Har gjort i princip allt det jag ville göra, förutom att jag inte har tränat någonting eftersom jag ramlade och gjorde illa mig.

Idag kom syster Ylva hit o jag bjöd på lunch, sedan gick vi ned till Brunnsviken. Syster Camilla kom också dit, nice. (foto 1) I hissen på väg hem kollade jag mig själv i spegeln och fick en chock -"Varför har ni inte sagt något?" varpå Camilla svarar -"Vaddå, att du ser ut som den Galna Professorn?". Thanks. Senare åkte Bilal och jag till Solna Centrum o kollade in en fastighet där jag anmält intresse för en lägenhet...och passade på att sitta ute och käka på Grekisk restaurang. Yum! Vi gick hem i solen och hittade det fina tornet vid Blåkulla (foto 2) Efter en kvart till var himlen svart och det började blixtra, åska och ÖSA ned regn. HELT genomblöt! Spana in foto 3 på Bilal liksom. Det ser ut som det snöar!

Resten av kvällen skall tillbringas med film!

6 comments:

egoegon said...

ja, det som sas vara tunisisk mat förutom couscous då var fisk. och det fanns ju några såna rätter där, men vi vågade helt enkelt inte testa då de knappt ens kunde tillaga den övriga maten (ett under att vi itne blev magsjuka tex). så det var synd, hade vi åkt till en av städerna hade det funnits mkt mer att äta!

Anonymous said...

Coolt foto på Bilal.. Jag verkar ha missat alla åskväder i sommar.. /Sus

moni said...

vilket sött systergäng! :)

Anonymous said...

Fina foton. Jag menade alltså att han älskar julen..:)

Anonymous said...

Men det menade du kanske också?!

Hanna J said...

Jätte fina kort och mys med grekiskt.