Friday, August 04, 2006

Tolfte våningen.

Det är så jävla bra att bo på våning tolv, för man kan ha fönstrena öppna och lamporna tända dygnet runt utan att ett enda djur tar sig in. Inga flugor, harkrankar, getingar, bin, humlor eller myggor. Nada. Var ute och jogade nyss och höll på att krocka med ett rådjur, en kanin sprang som en dåre längs vattnet, och ett par flygfän flög rakt in i min fejja och minst ett fastnade i mitt hår. Så jag vet att det kryllar av dem där ute, men in till mig kommer de aldrig. HAHA!

Så störigt, går ej att ladda upp nya bilder...

5 comments:

moni said...

va, när ska du till barcelona? om jag inte råkar ha blivit en arbetande kvinna vill jag abslout hälsa på!! och tack för alla söta kommentarer i min blogg! PUSS LIKSOM!

Mimmi said...

Ja den tröjan vill jag haaa. Men blev helt förvirrad av storlekarna iom att det är unisex. Avskyr att beställa.. Has följer med hem med mig! Eventuellt åker vi tidigare för jag måste till en läkare. Här kostar ett besök 1500 :(

egoegon said...

åh om du vill/orkar får du gärna fråga om allmänna tips typ. vad man ska tänka på/inte göra/måste göra/se osv... sånt är alltid bra att veta!

Mimmi said...

Hur får man sitt profilfoto att synas vid ens kommentarer?

Mimmi said...

Haha nu fanns det ju..