Monday, July 02, 2007

Supa lite, och sådär.

Ekorre i trädet utanför mig.
Min pappa ringde mig igår och sa att min blogg var lite konstig. På vilket sätt? Jo, ni verkar ju festa hela tiden. Supa lite, och sådär. Va? Vad har han fått det ifrån? Med tanke på mitt inlägg där jag klagade på Camos alkoholabusing förstår jag inte riktigt vad han menar. Jag festar faktiskt extremt lite, tycker för det mesta att det finns roligare saker att ägna sig åt, som att ströva runt i skogen och fota små insekter eller nått. Men, som vanligt hade jag bråttom någonstans och glömde bort att föra konversationen vidare.
.

3 comments:

Effell said...

Med tanke på att man ofta bloggar när det har hänt något, snarare än när det bara är vardag som rullar på, så är det ju lätt hänt att en blogg inte ger en riktigt rättvis bild av ens liv. Det problemet har vi nog alla. Jag kan tänka mig att min egen blogg periodvis får mig att framstå som en rätt extrem natur eftersom det blir väldigt tvära kast mellan depression och party. Jag menar, jag skriver väl kanske inte om att "Idag gick jag till posten, och sen gick jag till Ica, och sen..." Be Pappa börja blogga själv, så får han se hur lätt det är. ;-)

annaluna said...

Effell: pappa har redan bloggat, den bloggen finns nog kvar nånstans...

Men jag tycker helt ärligt att jag mest skriver om vardagliga saker, sen har jag oftast aldrig tråkigt till vardags...men mina flesta bloggar handlar ju om mupp-kunder på jobbet, hantverkare som strular eller typ rävar som befinner sig i joggingspåret.

Brenda said...

tycker snaraer du festar för lite;)herre gud var det senast i lördags du drack vodka;)???

puss