Thursday, December 27, 2007

Förkyld:

Dagar som mest innehåller följande;...och så en bunt filmer, böcker, mat, överdrivet mycket sömn, halstabletter, näsdukar och ännu fler drömmar om sommar och sol.
.
Jag längtar verkligen till nästa termin, ser fram emot all juridik och alla rutiner (vad har hänt med mig?)
Och så glömde jag säga att mina haikus också har blivit publicerade.
...

8 comments:

Sussie said...

Vilken fin skål.. köpt i ett avlägset land kan jag tro. :)

anki said...

Vad läser du nu?? Krya på dej!

annaluna said...

Läser FÖRVALTNINGSRÄTT just nu. efterdet blir det offentlig rätt i ett helt år på raken, innan lite ekonomi och förvaltning, och så uppsats och praktik!

Eller jaha; skönlitteratur? Läste just ut SMUTS igår, läser samtidigt VITT PÅ SVART eller vad den heter, och ska börja med någon ny imorn tror jag...vad läser du själv?
Ikväll blir det bara förvaltningsrätts-läsning som gäller (offentligrättsliga principer)

annaluna said...

sussie- Skål?! Det är ju en MUGG, köpt på Indiska här i stan för typ 30 spänn :) Stor och bra :)

Effell said...

Förra året var jag kär i en klasspolare som hade exakt en sån mugg i fikarummet, så det var deja vu att se den där bilden. :-)

Gillar du att dikta? Jag är med i en sajt som heter Poeter.se, den är bra om man vill få ut det man skrivit, även om det inte är riktigt samma sak som att bli publicerad på papper. Och så får man en hel del respons.

annaluna said...

effell: nostalgi...

Jo, jag är/var med på poeter.se, men sidan kostar väl? Sånt orkar jag inte med. Dikt skall vara gratis (så länge den inte är på papper)

Effell said...

Mjo, det är tyvärr sant att den kostar om man vill ha någorlunda anständiga villkor för sitt skrivande. Typ att kunna skriva så mycket man vill, kunna se sin besökslogg osv. Jag körde gratisvarianten ett bra tag, men då jag kommit upp i 50 st texter var det plötsligt stopp, och det är ju trist. Så jag tog en tremånaders-prenumeration (billigaste betal-varianten).

annaluna said...

Bra att sidan finns iallafall, men jag skulle mest känna press på mig att leverera. Jag skriver i perioder dock, en del publicerat - som haikudikterna tex! :)