Saturday, June 19, 2010

Läser just nu bok nummer trettio i år:

Och den är jäkligt bra hittills. Jag har även försökt köpa Den Vidunderliga Kärleken av samma författare under flera månaders tid. Den är slut både på Bokus, Adlibris och Lycknis sedan urminnes tider. Why?!
.
När jag inte läser i denna, har jag äntligen satt mig ned med min egen bok för första gången idag på månader. Bara längtar till semestern (12 juli...) då jag tänker ägna hela första veckan åt skrivandet.
.
Förresten, typ ingen kommenterar min blogg längre, vilket betyder att jag snart kan skriva precis vad jag vill här eftersom den börjar gå mot osynlig igen - for good and for bad!

12 comments:

Evelina said...

Åh, jag fick Den vidunderliga kärleken i julklapp, ser fram emot att läsa den. Men tyckte jag såg den på pocketshop nyligen, kolla deras butiker! Annars biblioteket kanske? Och akademibokhandeln?

It´s all about me said...

Ja sant, där finns den säkert! Jag glömmer liksom bort att man kan köpa böcker "live", allt skall ske genom nätet... ;)

Min pappa som jobbar på biblan skall kolla om han har den också.

Gillar författaren A LOT, han är grym!

pim said...

mina kommentarer fhar börjat försvinna härifrån vilket är irriterande. ett inlägg komenterade jag tre ggr och ingen kommentar kom fram:(

3 böcker är imponerande.. kan du inte skicka ölver lite läslust hit. jag har helt tappat den óch jag saknar att läsa :(

It´s all about me said...

oj, då är det antagligen något fel på kommentarsfunktionen! Undrar hur det skall åtgärdas... en annan skrev till mig på facebook och sa att hon har försökt lämna kommentarer som inte kommer fram...

3 böcker? Hihi, du menar nog 30 :) Jag ÄLSKAR att läsa, har alltid gjort, men alla är ju inte lika... mitt tips är att gå med på bok.nu och/eller boktipset.se - där får man massa bra inspiration och borde rimligtvis öka läslusten! :)

Kikan said...

Åh, jag måste verkligen oxå ta tag i skrivandet igen...

It´s all about me said...

Do it!! :)

Anonymous said...

Vilket sammanträffande, jag lånade hem just den boken av min bror i helgen (Den vidunderliga kärleken).. :)

It´s all about me said...

Trevlig läsning! Älskar Kunzelmann & Kunzelmann, den är grymt bra! Kan bara tänka mig hur bra den du har lånat då är... :)

Petra H said...

Ojojoj, nu får jag dåligt samvete att jag inte varit inne på din blogg på ett tag!! Hoppas att du uppskattar alla mina "komma-i-kapp-kommentarer" :D
Jag läste precis Den vidunderliga kärlekens historia, eller precis och precis, det är väl snart 3 månader sedan ;-) Den var mycket bra men jag tyckte att den påminde en aning om Parfymen... Kanske jag borde sätta upp Kunzelmann och Kunzelmann på bokönskelistan! Kram!

It´s all about me said...

Jag uppskattar verkligen alla kommentarer! :)

Så den påminde om Parfymen? DEN boken läste JAG nyligen, haha! Vill ändå läsa den... och Parfymen gillade jag ju mycket! :)

Petra H said...

Ja, alltså jag menar inte att Vallgren har kopierat eller baserat sin bok på Parfymen men det är ungefär samma stämning i båda böckerna tycker jag. Ska bli spännande att höra om du tycker likadant?

It´s all about me said...

Perfekt isåfall, Parfymen fick 5 stjärnor, så även denna bok... Bara måste, måste, måste köpa/fixa boken denna sommar!! :)