Sunday, October 17, 2010

På tisdag, på tisdag, på tisdag:

................... På lördagspromenad i Solna...Älskar alla höstlöv!

Uh, jag är redan nu nervös inför tisdagen. Då ska jag åka till en konferens utanför Bålsta och prata inför typ 80 pers. "Typ 100" avrundar jag det till i mitt huvud, men det gör bara saken ännu värre. Gillart inte. Jag brukar snacka på möten och sådär, men max inför 20 pers, och helst inte på ett podium med mic. Jag försöker tänka på att jag är experten och det mesta får gå till frågor, men ändå. Jag blir så jävla nervös. Känns som att vara tillbaka i plugget på nått sätt.

Och ja, jag tackade nej till middag och hotell, för jag gillar som bekant inte att sova själv på hotell. Jag längtar alltid till min säng och känner mig ensammast i världen och får konstiga bilder av vad som kan tänkas ha försigåtts i hotellrummet av tidigare gäster. Finns det verkligen någon som gillar detta..?

Fast senare på kvällen kommer en Europachef från filialen i Spanien för det området jag egentligen vill jobba med, och hon ville gå ut och äta middag med mig eftersom hon var mitt intervjuoffer under C-uppsatsen. Fram med både charmen och firmakortet alltså. Sköj.

4 comments:

Kikan said...

Det kommer du att fixa galant! Kram Kikan

pim said...

´hellre 100 okända än 10 man känner. det tycker jag är läskigt. och att sova på hotell själv skulle jag absolut kunna göra. om det var betalt. hotellfrukost är ju godast..bara det :)

It´s all about me said...

Ja, och här kände jag 90%... GULP!

Sus said...

Oooo så fina löv.