Thursday, October 28, 2010

It's all about Books börjar blogga för en tidning!

...och därmed blir det mer naturligt att den här bloggen inte kommer prioriteras. Den är ändå inte lika poppis som förr, så det gör inte så mycket för varken er eller mig. Dessutom har jag börjat blogga igen lite smått på hemliga bloggen, som vissa förr hade tillgång till (vet inte om folk är intresserade av den nu? Där skriver jag personligt, här skriver jag ytligt. Meddela mig om intresse finns).

Adress till tidningsbloggen kommer då vi är mer på plats. I början ska vi spara inläggen som drafts. Det är inte världens största tidning direkt, men det ska bli hur kul som helst. Äntligen leder bloggandet till något mer, och dessutom får jag blogga utåt om ett av mina största intressen - böcker!

10 comments:

Underlandet said...

Grattis, vad roligt! Jag hade en gång i tiden adressen till den andra bloggen, men den har jag glömt.... påminnelse?

Sus said...

Åh.. precis då jag börjar få upp ångan lite med bloggandet, både min egen o att läsa andras så slutar plötsligt alla. :P
Jag har för mig att jag hade den adressen någonstans men nu blev jag osäker. Om du vill att jag ska ha den så får du påminna mig om du vill
wozzgirl@gmail.com

pim said...

jag meddelar återigen intresse till den bloggen om jag får läsa den.
peppe67@yahoo.com

Anonymous said...

Den här bloggen är faktiskt väldigt populär - iaf hos din mamma...Nu måste jag ju ringa dig mkt oftare för att kolla vad du gör, eller hur? KRAM från mamma!

Lala said...

jag vill läsa din hemliga!! hade tillgång-me glömt!

Beatrix Vnunk said...

Jag tittar förbi ibland och kollar om du skriver något. I alla fall. Såvida jag inte föräras din privata adress:

It´s all about me said...

Sussie: Fast jag slutar ju inte, jag byter ju bara bloggadress eftersom det blir för en tidning och sedan för den stängda bloggen igen! Det blir dessutom mer bloggande än innan... :)

Tack för kommentarerna ni andra.

Lala & Beatrix: Kan jag få er email så att jag kan bjuda in?

Lala said...

saakon02@hotmail.com

Sus said...

Nå bra.. :)

It´s all about me said...

Lala och Sus inbjudna! :)