Thursday, January 13, 2011

Väck inte den Gnällkärring som sover, part II.

Nu har jag upptäckt ett mönster hos Nya Grannarna. De lägger sig strax innan 23:30 (vet inte hur många som bor där heller? Igår var de sex stycken) och går upp strax efter 06. M, som inte är känslig för ljud, väcks också av slamrandet och dunkandet i golvet, så det är inte bara jag. (Och ja, jag har öronproppar).
.
Jag blir galen alltså, sömn för mig är HELIGT. Det är så jävla jobbigt att max få sova sex timmar per natt på grund av ens grannar på vardagarna (och typ inget på helgen dårå, om de fortsätter i samma anda). Jag vill bara flytta ut till Tjottahejti nu nu nu, där det enda man väcks av är en hund som brukar skälla klockan 10 på helger.

//Gnällkärringen.

5 comments:

Sus said...

Usch så jobbigt. :P

Nadia said...

Har full forstaelse for dig! Jag ar ocksa grymt lattvackt och har ofta somnproblem. De senaste 4 natterna har grannens bilalarm gatt pa typ 3-4 ggr per natt. Jag vaknar varje gang, har svart att somna om och tror jag snart blir galen om det inte slutar! Det ar i sadana har stunder som man bor vara tacksam over att man inte har ngt skjutvapen hemma, for vem vet vad som skulle kunna handa da? :)

It´s all about me said...

ja eller hur!
hehe.
Men M som inte ens är lättväckt blir väckt, då är det illa... Hoppas billarmen slutar Nadia!

Britta said...

Det finns inget värre än grannar som inte låter en sova. Jag har ett galet grannpar som grälar och skriker vilken tid som helst på dygnet. Du skulle höra hur de låter....jag kommer att bli specialist på att svära på spanska haha!! Kram

It´s all about me said...

Och jag är uppvuxen med en boliviansk låtsaspappa, sedan dess svär jag själv automatiskt på spanska när det kommer spontant, haha!
Carajo mierda är en standard... Har till och med en t-shirt med loggan som jag köpte i Buenos Aires för att den påminde så mycket om min låtsaspappa :D