Monday, January 03, 2011

Ska sluta med min "Nästa år fyller jag..."

...32. Men jag ska sluta med sånt nu, för nu är jag äntligen 30, den åldern som jag har velat vara sedan jag var 4 bast.
.
2011 ska bli bästa året, det har jag bestämt. Det skall tas körkort, åkas Route 1 mellan San Francisco och L.A, sjungas på irländsk Pub i Dublin, plockas piñenötter på de Valladolidianska slätterna, skickas in bok till förlag och flyttas till Tjottahejti för kärlekens skull. Med lite flyt kommer även diverse andra saker inträffa.

Och nu - lite av 2011 so far:

Nyårsaftonen innehöll två middagar och en massa gottis, perfekt!


Snön hörni, har ni sett så mycket snö någonsin förut? I snart nya hemmet Tjottahejti ligger snön fortfarande vit och orörd och tynger ned grenarna så fint att det nästan gör ont i hjärtat.
Wii har införskaffats och spelats så att märklig träningsvärk har uppkommit. Jag trodde inte att man kunde få det av låtsasboxning, hoola hops, baseball och leka flygande kyckling - men tydligen.

Och igår var vi i Västerås och träffade Moni från Wien, och hittade en rippad SLAM Lagerhaus vilken försatte oss i djup chock.

God Fortsättning på er!

3 comments:

Colombialiv said...

Oj!

Hehe, jag gör också sådär med mina födelsedagar... Det är väl så att fylla i slutet på december...

Sus said...

L.A. Jag vill OCKSÅ!

It´s all about me said...

Colombialiv - coolt, alla brukar tycka att jag är knäpp och säger alltid "nähä, nästa år fyller du ju 31?" "Nä, nästa år är det 2012..."

Sus: Är till och med avundsjuk på mig själv :)