Thursday, January 06, 2011

Skrytinlägg.

Vår Bokblogg klättrar upp på popularitetslistor (t.ex. plats tre i kategori Språk, där Bokhora ligger på plats 1). Det känns dock lite märkligt med 253 besök hittills denna vecka och ändå så få kommentarer. Jag är en sucker för kommentarer. I vilket fall så börjar jag misstänka att bokåret 2011 blir lika bra som 2010; Utrensning satte standarden högt, och boken på bilden som jag läser nu är också hittills hur bra som helst.

Skall fortsätta El Dia De Reyes med att skriva på min egen bok, som faktiskt börjar närma sig slutet. Hoppas alla får en bra dag idag, som i vissa länder innebär typ julafton. Själva hade vi extra minijul igår hos farsan.

2 comments:

Kikan said...

Jag vill oxå ha fler kommentarer!! Men några fler tycker jag att det har börjat att ramla in. Vi kanske skall ha en frågestund eller liknande lite längre fram.

Åh, water for Elephants...såg trailern härom dagen. Min Favvo Robert Patinson spelar ju huvudrollen :)

Kram!

Petra H said...

Vad kul för er!! Jag undrar om det inte är för att det är så krångligt att kommentera - ens profil sparas ju inte så man måste skriva in namn, email etc varje gång för varje kommentar. Folk är lata och är det för krångligt blir det mindre kommentarer, så är det nog.
Jag ska dock hoppa över till bokbloggen och kommentera lite ;-)