Wednesday, November 17, 2010

Hello Privat Sjukvård:

"Våra väntetider för ett mottagningsbesök varierar. Får man förtur är väntetiden 2-4 veckor. Normal väntetid för Stockholms läns patienter är 6-9 månader"

Säger bara en sak, och jag vet att det är hemskt. Tack GODE GUD för att mitt jobb betalar privat sjukvård. Hur sjutton hade jag kunnat leva normalt med 6-9 månader väntetid när min rygg är helt pajko!? Nu fick jag 2 dagar. Det är tillräckligt. Tänker bara på den stackare som endast har offentlig sjukvård, vars tid jag antagligen snor... *ursh*.

3 comments:

Petchie75 said...

Ja, när jag läste att den behandlingen vi ska starta nu i december har 1½ års väntalista i Sthlm och man bara får 3 försök, medan i Belgien är det ingen väntelista och man får 6 försök så är jag sååå glad att jag inte bor i Sverige!
Hoppas att din rygg blir bra snabbt!! O kommer hem från PR på lördag, vi har knappt pratat med varandra (jag blir galen på tidsskillnaden) men jag vet att han träffade B och hennes pojkvän i söndags. Borders hade stängt ovanligt tidigt så de var på La Ceiba om du känner till det kaféet?
KRAM och lycka till!

Jag är: said...

Det är beklagligt. Vi går alltid privat, både själv o med barnen.

Emmama said...

Håller med, hemskt! Hoppas nåt kan ändra på detta så man kan få tid när man behöver - inte 8 månader senare... Kram!