Monday, January 15, 2007

Lucid dreams?

För några nätter sedan drömde jag om en storm, två nätter på raken. Och det var så verkligt. Massiva vattenmassor och vind. När jag drömmer så starkt, är det ofta drömmarna visar sig vara just Lucid-dreams. Är jag störd på något sätt? Jag visste att stormen skulle komma, innan de ens gått ut med den. (Ja, jag berättade om drömmarna DÅ, på morgonen, för Bilal)Alltid innan man ska resa nånstans blir det hysteriskt socialt liv. Som om man kanske aldrig skulle få träffa dem igen...

Måndag- jobb, restaurang med Louise och Hanna.
Tisdag- jobb, förhandsvisning av film m massa folk, långpromenad. Försök att gå Ulriksdal-stan.
Onsdag- jobb, Café 44 och Cesar-snack, film.
Torsdag - Jobb, movienight hos Kenny (SAW 1 & 2)
Fredag- jobb, mongolisk restaurang med familjen, film.
Lördag- jobb, 2,5h promenad, film.
Söndag- död, storm, KICK OFF med jobbet 6h. Proppmätt.
Måndag- Jobb, träna, fika med Märta, promenad, myskväll med Bilal.
Tisdag- vaccination, jobb, promenad, Movienight hos Kenny (Saw 3)
And so the story goes. Knappast att jag skrivt upp allt heller. Alla filmer, promenader, annat man fixat...

11 comments:

Annah said...

hallå :) du undrade hur ja gör för att gå ner i vikt? de e mer att jag ändtat på saker. orkar inte köra nån hårdbantning utan jag kör på med dagliga promenader samt minskat sockerintag. tex inget godis eller läsk annat än på helgen (åt typ dagligen innan) Har satt lösen på min blogg nu så skicka ett lunarmail om du vill ha d. kramis

moni said...

alltså, du är ju hopplös, hur kan du bli sur nu igen?!? jag kommer verkligen inte ihåg att du föreslagit det, antagligen för att thorsten och jag ändå hade tänkt åka till sthlm och det var ju synd att du var sjuk just den dagen, jag skulle ju lika gärna kunna bli sur på dig för att du inte pallrade dig ner på stan ändå liksom, men det är jag ju såklart inte. du om någon borde ju veta hur det är när man kommer hem från utlandet, JAG kan INTE tänka på ALLA hela tiden, lite måste komma från de andra också. du hade ju bara behövt fråga igen/påminna/fråga om jag glömt. det var skitstresigt när jag var hemma - hinna träffa västeråskompisar, västeråskompisar som flyttat till andra städer, hinna umgås med pappa som bara var där i en vecka, hinna umgås ordentligt med mamma, roa thorsten, ... förlåt, men jag har verkligen inget minna av att du föreslagit v-ås.

moni said...

och förresten så är ALLA "en i mängden" som du uttrycket det när jag kommer hem. INGEN har högsta prio, bara mina föräldrar!!!

annaluna said...

Moni: eeeh sur IGEN??! Man kan uttrycka sig på många olika sätt... Och att säga att jag inte kunde räkna med att du skulle komma ihåg att jag föreslagit att hälsa på dig i Västerås, är kanske inte ett så trevligt sätt att säga det på. Men du fattar ju inte ens vad jag reagerade på. VARFÖR skulle du ens kunna bli sur på att jag var sjuk (var inte just den dagen, det var många dagar jag var sjuk) - skillnad kanske om jag sagt att jag glömde bort att du skulle vara i Sthlm på fredagen för att jag har 1000 andra vänner kanske...

moni said...

återigen, jag minns faktiskt inte att du föreslagit det. men sättet DU skrev på lät så anklagande så jag tänkte att du var sur igen, för det händer ju faktiskt då och då när jag skriver något - som aldrig är illa menat. och det irriterade mig, därav mitt ordval i den kommentaren. men jag kommer ju till sverige i mars igen och då kan vi väl koordinera allt bättre? grejen var ju även den att thorsten och jag bestämde så spontant när vi skulle till sthlm. förlåt om jag sårat dig, men jag bestämmer inte själv vad jag ska glömma bort (såklart) och när jag kommer hem och det verkligen ÄR 84694681 personer som vill träffas så blir det för mycket för min hjärna ibland och särskilt när mamma tjatar om att jag är hemma och umgås för lite. kram.

moni said...

sen ville jag bara påpeka att jag skriver som jag pratar, hade vi pratat i telefon hade jag uttryct mig likadant, men då hör man ju på tonfallet hur nån menar nåt :)
när åker du och hur länge blir du borta?

moni said...

alltså det är ju baara att konstatera att jag börjar bli senil på gamla dar.... klart jag hade velat haft besök av dig! jag vet verkligen inte hur jag inte kunde memorera det, men jag får väl skylla på att jag mådde så jävla kasst innan jul och knappt registrerade det jag läste i bloggen/på lunar alternativt inte läste det alls.

Sussie said...

Dina drömmar är spookie...

alzeihmers-moni said...

det var ju bara för att jag blev irriterad en liten stund. tycker ju såklart inte att du är så :)

Gabba said...

Ja jag vill att du berättar allt om du drömmer om m ig någon gång ;)

moni said...

oj, jag såg precis dina kommentarer i mitt inlägg "this was 2006"... var online typ 3 ggr i sverige så jag missade dem tydligen... så du vet.