Saturday, January 27, 2007

Kvällen som aldrig existerade.

9 de julio samt Avenida de mayo ("vår" gata) ut mot 9 de julio.

När jag var typ 15 hade jag en brevkompis i Buenos Aires som skickade en gorilla som dansade till Macarena, samt ett vykort över Av. 9 de julio. Denna gatan med 20 (!!!) filer har vi knatat över minst tjugo gånger nu, susat förbi obelisken by night samt förundrats över hur man ska hinna över medan det fortfarande är grön gubbe. Känns helt overkligt att vara här. Ikväll har vi även åkt taxi fyra gånger, gått stadsvandring genom Palermo i typ två timmar med Laura som guide, käkat i Palermo Hollywood-området, hängt med Ceratis trummis som hade den sköna stilen khaki-byxor, lila skjorta med avklippta ärmar samt gigantiska gympaskor och fluffigt hår. Jag har halkat lite snyggt på en bajskorv utan at trummisen märkte, delat på en liter öl för 3spänn styck på en mysig bar, shoppat en tröja på Florida samt lämnat kameran hemma och missat att fota allt som hände ikväll. Lite överdrivet tänkt känns det som denna kväll aldrig existerat eftersom vi inte har några bevis. Jag har hängt med Ceratis trummis. Konserten vi skulle på ställdes in eftersom det regnade och åskade som fan, men det kommer säkert fler tillställningar. Trummisen sa: jag hör av mig om det händer nått kul i helgen, typ spelningar eller så. Absolut, nickade jag lite nonchalant till svar.

11 comments:

Camilla said...

Det låter som en helkväll... :D

Sandra said...

Åhh, vad nice det låter!!!=) Hoppas han hör av sig!

anki said...

Kul att ni har internet så du kan uppdatera ofta! :)

Jenny said...

Och jag är inte alls avundsjuk!

Gabba said...

Jag vill också!!!!! Låter som en dröm! :)

Syster said...

Jepp, Palermo måste vi definitivt tillbaka till! Och vi får lägga in lite bilder på dig också, känns som att det är fler foton på mig än BA..

Bilal said...

Synd att du glömde kameran amorcito, se till att inte glömma den nästa gång, och hoppas du fixar några shots med trummisen och Gustavo, kul att ha,heh kan typ skruta sen och visa de till Veriginia/ puss puss

Anonymous said...

Akta dig för trummisar......(Cuidado)

egoegon said...

shit, jag kommer ihåg när du fick den där macarena-apan! du visade den för mig när vi träffades första gången och jag var hemma hos dig, på ditt rum, i din pappas (gamla?) lägenhet! remember? :)

foxy said...

Jag vill oxå vara med dej... pratar ylva spanska?

Hanna B said...

Haha, jag skulle bara stå och studera trafiken.