Thursday, January 25, 2007

Buenos Aires!Pjuh! Kom precis tillbaka till vår lilla etta med balkong (se utsikt på ett av fotona) efter att ha handlat hur mycket som helsty på Norte. Färskfylld pasta, vin, frukost, allt möjligt. Härlig nota på 150 svenska kronor. Det är underbart att shoppa här för det kostar typ nada. På ett av fotona kan ni se mig inta en argentinsk frukost på ett flott café mitt i smeten - café con leche, färskpressad juice och två media lunas för 10 spänn.

Resan gick bra. Tog 29h från dörr till dörr. På Madrids flygplats roade vi oss med att glo på folk i 6h (och en fet präst spanade in Ylva), och på 13timmars-flighten till Buenos Aires var det överfyllt av italienare med likadana kepsar-as you can see. För er som vet vem Fabian är (Weronica??) kan jag ju meddela att han satt snett bredvid mig på flighten till Madrid, helt sjukt.

1:a natten bodde vi i en annan lägenhet på Calle Chacabuco och jag sov mest... Laura bjöd hem oss till henne ikväll för att dricka Mate men vi känner oss trötta. Får se om vi orkar åka dit. Vore ju kul! Ska uppdatera bloggen var och varannan dag nu när vi har internet. KRAM på er alla!

15 comments:

egoegon said...

KUL att se bilder! Jag älskar att fika utomlands, det är alltid det bästa. Sådär var det i Budapest också, värsta brakfrukosten för typ 15 spänn per skalle.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Tjipp-tjopp alla bloggläsare. Här har man i flera månader gått och "smygtittat" på vad lilla Anna brukar publicera för bilder (på en) men aldrig riktigt "orkat" skrivit något. Skäms så otroligt mycket eftersom hon dessutom ALLTID skriver det snällaste saker om en (blush) ;-). Men nu när Anna har rest till Argentina, och jag inte längre kommer få umgås och skratta mig full av tårar med henne (på TVÅ HELA månader.. snyft-snyft), så ska jag försöka bidra med en liten textrad här och där. Saknar dig redan (de verdad) !
Muchos abrazos amiguita,
/Martin

Sandra said...

Vad roligt att läsa och se bilder från Argentina!!!!!:)

Sandra said...

Vad hääärligt det ser ut!!!!!

Anonymous said...

Låter super härligt och fina bilder. Mysigt att få mat för lite pengar, det är alltid välkommet. Kram Mikrohanna

Anonymous said...

Nu har jag visat mina arbetskamrater hur ni ser ut!
Stolt mamma

Majja Star said...

Härligt!

Ea said...

hahaha, vad larvigt det ser ut med att alla har likadana kepsar, ser ut som en japansk chartergrupp ungefär :)

foxy said...

hahaha... är det sant att fabian var med flyget?? skrattar ihjäl mej.. hade han cykel med sej? :P

Bille said...

Shit va avis jag blir! :) puss puss min lilla kastrof

Sandra said...

Gud så löjliga italienarna ser ut..haha

anki said...

Bra att resan gick bra och roligt att se alla bilder!

sussie said...

härligt att glo på bilder!

Gabba said...

Fan vad kul att se. Jag är lite avis faktiskt :)