Thursday, February 28, 2008

Jag kan inte längre trotsa jantelagen:

Jag tycker faktiskt att det är dåligt att jag hade 75% rätt på tentan (21 p av 28p) i förvaltningsrätt och bara fick ett G. Endast en person i hela klassen fick VG. Med tanke på att jag faktiskt kunde allt blir jag sjukt irriterad på mig själv för att jag var tre poäng ifrån högsta betyg och i vanlig ordning slarvade med mina svar. Nu förstördes ju hela jantelags-trotset med jag-har-fått-högsta-betyg-på-alla-kurser, eftersom jag fick det där satans G:et.
.
(Angående tentan för en vecka sedan har jag heller aldrig förstått poängen med att sätta dit en, typ på föreläsningen stå och säga hoppa över det här, det har inget med vår kurs att göra och sedan ställa en fråga om just det på tentan. Why?)
.
.

4 comments:

Gabba said...

sådär har några av våra lärare också gjort. både i psykologi och i socialt arbete-grannskapsarbete hade vi såna saker. Mikromakt. Men man vågar ju snart inte lyssna på vad de säger längre...

annaluna said...

Nästan bättre att stanna hemma och koncentrera sig på litteraturen... sånt där är otroligt störande!

saakon02 said...

Jävla bajsG!! Man vill ju vara bäst i klassen för faen;) Jag mådde piss när jag fick tebax en tenta på teknikerskolan och BARA hade ett halvt poäng över Godkänt! KATASTROF!

annaluna said...

jag hade försvisso många p över godkänt, men poängen är ju den att jag inte fattar det där med att sätta dit en liksom!