Tuesday, April 15, 2008

Ett ljus för Engla:


Jag vill verkligen vara en god medmänniska och jag hade planerat att tända ett ljus kl. 21 igår för Engla. Sedan på väg till skolan imorse kom jag på att jag helt hade glömt bort det. Därför tänder jag härmed ett digitalt ljust och skickar många tankar till Englas familj.
.

6 comments:

Anonymous said...

Jag glömde oxå av det :/ men tände ljus redan igår förmiddag...fy så hesmkt världen är, eller hur hemska människor det finns i världen är väl ett bättre uttryck. Hanna J

Effell said...

Jag glömde också av det. Då jag påmindes var det för att jag satt och tog en kvällsfika på lokalpuben och precis hade slagit upp en kvällstidning framför mig... "Javisstja". Och då var väl klockan någon kvart över. Funderade nästan på att be servitrisen tända värmeljuset som fanns på bordet, fast det kändes lite krystat. Jag ville ju hellre bidra med ett "eget" ljus i så fall.

annaluna said...

Huvudsaken är att det påverkat och fått folk att tänka. Förhoppningsvis blir vi mer förenade och försiktiga med varandra.

Träningslycka said...

Exakt samma hände mej!! Men det som betyder mest är att man stannar upp och skänker Engla och det som hänt en tanke, att man inte bara stressar obekymrat förbi..

Anonymous said...

tänd också ljus för varje jävla barn som dör i Irak, och Palestina!

annaluna said...

Självklart! Och i Sydamerika, Afrika och resten av världen! Jag är inte helt omedveten om resten av världen. Lustmord är lika hemska överallt, men just nu kan dey här vara en chans att sammanföra VÅR nation, inte att glömma resten av världens barn!