Friday, October 24, 2008

24 oktober trough Some Years:

Jag visste att det var något speciellt med den 24 oktober. Därför satte jag mig och letade i gamla bloggar för att hitta Det Där, och oj, den 24 oktober för tre år sedan var Dagen Då Jag Bestämde Mig För Att Bli Seriös, kanske den största utmaningen av dem alla.

24 oktober 2002

Jag har just gjort mitt sista läkarbesök inför greencardet. Det gick bra och jag har inget konstigt, "inte ens lite AIDS", som min läkare uttryckte det, haha. Igår var jag på ett latino-party i Flempan, för de som pluggar spanska på Universitetet, och det var bara spansktalande där från hela världen .

.
24 oktober 2004

Direkt efter jobbet på sjukhuset hämtade pappa mig och vi kollade på lägenheten i Ulriksdal. Ska TACKA JA med tanke på att 33kvm innebär 10kvm mer än vad jag har nu i studentlägenheten, och per år sparar jag ca. 16000 i hyra :) På kvällen åkte jag hem till min gamla gymnasietkompis S J i Stavsnäs (Bussen tog 1h från Slussen i ultrafart, trodde att jag skulle dö pga hastigheten på minivägen i skogen i all dimma). Vi stod mest och kramades hela kvällen och tjuvrökte + drack vin. .

24 oktober 2005

Ni är mina vittnen på att jag aldrig mer får bli full. Det går bara inte. Inget mer Berns, skumpa i VIP-rummet och hemma vid 05. Inget mer som igår och som så många andra kvällar. I´m done. Det är dax att bli seriös.4 comments:

Petra H said...

Vad roligt att du också "rest tillbaka i tiden" ;-) Det är alltid kul att kunna blicka tillbaka och se vad man gjorde exakt samma datum men för flera år sedan.
Har det funkat förresten, ditt löfte om att bli seriös?

annaluna said...

Petra - ja faktiskt, det är det som är så otroligt! Jag kan knappt fatta det själv.

Maja said...

Oj oj..vilken party tjej du var förr Anna..det trodde jag verkligen inte..heheh.
Men jag måste bara säga att jag tycker den "Seriösa" Anna är en underbar Anna.

Kram

annaluna said...

Jag säger ju det Maja; de jag lär känna nu har en HELT annan bild av mig nu!
FÖr mycket party= avsmak nu, typ...