Friday, October 17, 2008

It´s all about Goda Grannar II:

Somliga går i trasiga skor, och jag är en av dem, sparkandes på gula och röda löv, känner hur det blöta sipprar in och gör foten kall, men ändå går jag där efter att ha lämnat en lapp i grannens brevinkast eftersom han har tv:n på högsta volym jämt efter 22 och innan 07, förväntar mig en fight som där jag bodde innan, där it was all about arga lappar i porten och tårar i tvättstugan, men får istället en fint ihopvikt lapp tillbaka där det förklaras att jag är 82 år, hörselskadad och mina ojämna sovvanor beror på ledvärk men jag ska inte störa er mer, och jag får såklart dåligt samvete då tv:n säkert är Runes enda nöje och måste skriva en ny lapp till svar. Undrar om han svarar lika fint på den? Vi kanske kan bli lapp-i brevinkastet-kompisar?
.

8 comments:

egon said...

men vad gulligt ändå! att han ens svarade liksom.

annaluna said...

ja men eller hur!! Då är man en god granne!

Sussie said...

Gulligt, verkligen. :)

Effell said...

Hösten har fått även mig att tröttna på mina "trasiga skor", så häromdagen skaffade jag gummistövlar. Har inte ägt ett par sådana på åratal.

Erica said...

Gulligt lapputbyte.... klart man får dåligt samvete men vad ska man göra?? :/

Älskar att sparka omkring höstlöven

annaluna said...

Erica, Sussie och effell - ni måste ju svara på mina frågor nedan! :)

Emmama. said...

Det känns ju mer OK att bli störd nu än om det var av nån ung slyngel som inte tänkte sig för.. Men självklart måste du kunna sova. Fin granne som hörde av sig tillbaka i alla fall! :)

annaluna said...

Jag håller helt med. Jag svarade på hans lapp osv, ska nog skriva ett inlägg om det... Jag har lite dåligt samvete över att jag ens klagade...