Monday, October 20, 2008

It´s all about mina Senaste-Västvärlds-Irritationsmoment:

  • När någon på t-banan eller arbetsplatsen sitter och visslar en glad melodi, gärna typ klockan sju på morgonen med lagom falska toner.
  • När någon blonderad pudelliknande typ har mobilen på högtalartelefon på t-banan och pratar vilt och brett om vilket svin han är alltså liksom ba mellan tugummibubblor som smäller och parfym-moln som stinker. Gärna en fredag runt 18, då man är sådär extra pigg och glad på väg hem från jobbet med total huvudvärk och torra ögon. (Fattas bara en visslande man bredvid på andra sidan).
  • Att det är hål i mina skor, så att de blöta löven jag givetvis ska kliva på hela tiden gör att kallt vatten sipprar in, samt att de sliter sönder alla strumpor på ena hälen, och ändå fortsätter jag att använda dem och strump-förrådet minskar i rekordfart.
  • När boken finns inne på biblan, och därför kan man inte reservera den, men i själva verket är det någon sniken wannabe jurist som gömt undan den för att ha den i fred.
  • Att det började växa svampar i min planta. Är det kanske bättre att inte köpa Eldorados blomjord i fortsättningen?

Over and out.

.

2 comments:

annah said...

haha, vi köpte ett bonsai på ikea, där ploppade det upp svampar titt som tätt... vad e fel då?

annaluna said...

Fråga Erica R på NAX vetja, hon kan sånna grejjer! Jag skulle tippa på dålig jord och fel vattning, men jag vet ingenting! Jag vet bara att jag aldrig haft svampar innan jag bytte till Eldorados jord...

Bonsai är så himla fint!