Thursday, December 11, 2008

Måste man?:

På senaste tiden har jag fått en soda stream (förutom att han påminner mig hela tiden om hur hemskt det är att de där apparaterna tillverkas av stackars små barn i Palestina som arbetar under hemska förhållanden, så nu vågar jag knappt använda maskinen eftersom jag får en klump i magen varje gång), duntofflor sköna som kuddar att sova i eftersom jag alltid är så kall om fötterna och småhaltar på morgnarna, sånna där man kan vicka på tårna i utan att de kläms och som är alleles för stora så att de alltid ligger på golvet på morgonen istället för att sitta på fötterna (förutom att jag aldrig hittar dem då M sover hos mig tills jag märker att han har tagit på sig dem och inte säger något förrän jag märker det). Sen har jag fått ett skitstort minneskort till digitalkameran (förutom att det jag fick först var så stort att min kamera inte klarade av det) och en mojäng att sätta fast mobilen i när jag joggar.
.
M är faktiskt skitbra på att köpa presenter och själv är jag jävligt dålig. Folk börjar snacka julklappar och hur många har du köpt och hur ska man hinna, och själv sitter jag som vanligt utan julpyssel och utan julklappar och undrar hur det snart kan vara jul och so what? Är det inte bättre att ge presenter när man vill, istället för att falla för denna jävla hysteri som bara är ett knep för att gynna handeln? Min julklappskvot av M är redan uppfylld för länge sedan och jag är mer än nöjd.
.

2 comments:

Petra H said...

Ha ha, du låter som O - han gillar inte att köpa presenter NÄR MAN SKA, men resten av året är han jättegullig och ger en massa fina saker.

annaluna said...

En riktig spanjor, med andra ord. Precis sådär är ju min spanjor också vilket kan utläsas av texten! :)