Wednesday, May 14, 2008

It´s all about Education:

Jag har en känsla av att de enda som tycker Högskolan i denna stad är bra är de som inte gått på Universitetet. Jag är så trött på att sakna ordentlig administration och kompetent personal, relevanta uppgifter och struktur. Återigen förbannar jag mig själv över att jag inte fick högsta betyg i allt på gymnasiet; för isåfall hade jag snart haft jur.kand och sluppit oroa mig för framtiden.
.

4 comments:

egon said...

jag har gått på univ och tycker att högskolan var bättre ;) men det handlar nog mycket om vilken typ av ämne. adminstrationen är dock SJUK på SH. jag hade t ex problem att registrera mig i 4 terminer i rad ett tag, helt sicko!

annaluna said...

tänkte på om jag skulle lägga till det om att inriktningen nog spelar roll, men så valde jag att koncentrera mig på MITT ämne och det = skämt. Snyft.

Haren said...

Jag har bara gått på Högskolan men känner jättemånga som gått på båda och föredrar Högskolan. Men som sagt det är nog skillnad på ämnen, för det har varit STOR skillnad mellan mina två huvudämnen. Men vad ledsamt det är när man offrar lån och typ vill svettas över uppgifter och allt bara är just ett skämt.

annaluna said...

Haren-får man fråga vad du läst? Skönt att höra ändå att det finns folk som tycker så, för alla jag pratat med tycker att Högskolan i princip är ett skämt. Även folk jag vet som läser samma ämne där och på Universitetet tycker att skillnaden och nivån är enorm. Har dock hört att Statsvetenskap är helt ok på Högskolan.