Sunday, May 04, 2008

It´s all about Money (or is it?):

Jag blir helt äcklad av "Sanningens Ögonblick" som just nu visas på 5:an. Linus, som i skrivandets stund sitter i stolen sa precis Det här är ju bara ett spel efter att ha svarat ja på frågan om han varit otrogen mot sin sambo, varpå hon reagerat genom att säga att det är kört mellan dem.
Ni som inte känner till programmet kan ju kolla på det här amerikanska klippet. Ja, även ni som känner till programmet förresten. Fy fan vad människor är äckliga som säljer sig själva så här och raserar hela sina liv för att kanske, kanske få lite pengar.
.

5 comments:

Sussie said...

Jag såg någon reklamsnutt om att det skulle börja jo.... Fy, hann bli äcklad av de få sekunderna redan. :P

sara said...

Ja, en del av mig tänker att de måste vara skådespelare, man kan faktiskt inte sälja ut sig sådär. Vem fan vill vara med i ett sånt där program?

annaluna said...

jag såg dessutom (i förbifarten) löpsedeln till typ Aftonbladet häromdagen "...flyttade isär efter programmet"...Det fattar man väl innan man anmäler sig till att vara med, att allting man någonsin gjort vänds emot en?

MajjaStar said...

Ja fy fan vad vidrigt. Men muppiga männiksor som är med och bara "MEN GUD TAR DE MED DEN FRÅGAN????". Vad fan tror de liksom. Skärpning!!!

annaluna said...

eller hur!