Sunday, June 01, 2008

It´s all about Äntligen:

Sex and the city
2 tim 24 min.
.
Tid och biograf: Lördag 21/6, kl 21:30, Filmstaden Söder salong 1, Stockholm.

5 platser bokade, och äntligen en film som är värd att lägga en hundring på!

.

7 comments:

Effell said...

Måste tillstå att Sex & the City-grejen är nåt jag har noll koll på. Jag har aldrig sett ett enda avsnitt av serien tror jag. En annan såndär serie som "alla" pratade om men som jag missade, var Friends. Däremot var jag vid samma tid en stor fan av Seinfeld, och det kanske är en helt annan typ av humor? Jag vet inte.
Fast jag tror också det handlar om att jag har en tendens att bli lite anti när något blir så stort att "alla" pratar om det. Då vill jag vara tvärtemot, typ.

annaluna said...

Se & the city är oavsett vad andra säger den bästa serien som gjorts enligt mig. Jag skiter i om en serie är en sån som "alla andra gillar" eller inte, jag gillar det jag gillar för att det är bra enligt mig. Att bli "anti" för att någon är "stort" tycker jag är lite dumt, då missar man ju saker som man faktiskt kanske skulle gilla...varför inte gå efter vad man själv gillar, oavsett? Kolla på några avsnitt vetja Effell! You might even like them! Fast; följ serien från början... :)

foxy said...

Håller med Eifel. JAg har aldrig förstått hysterin och heller aldrig sett ett helt avsnitt. MEn filmen laddades hem igår och jag får väl ta mej tid att se den :D

annaluna said...

Hur ska man förstå hysterin om man aldrig sett ett avsnitt..? ;)

Underlandet said...

Hur var filmen då? Hit till Underlandet har den inte kommit ännu, men å vad den är på min to-do-lista så fort den gör det!!

annaluna said...

vi ska se den på premiärdagen, dvs 21 juni!

Anonymous said...

Jag har givit Anna biljetten. Jag är jättesnäll. Mjao mjao...