Saturday, June 28, 2008

It´s all about Growing Up II:

Vilken personlig prövning att vara hemma själv en lördagkväll trots att kompisarna är på fest. Gårdagen var så rolig att dygnet vändes totalt när syster och jag kom hem runt morgonkvisten efter garagefest med drinkar i hinkar och sov fram till lunchtid då jag fixade en ordentlig frukost vid mitt nya barbord. Så, lördagskvällen behövs spenderas i lugn och ro för att vända tillbaka dygnet. Och jag har spelat backpacker 3, sovit i soffan, joggat en halvmil och gått några kilometer, handlat ryggsäcken full på hemköp, ätit upp gratisklubborna jag fick av muslimen som sålde korv igår då jag sa att jag inte vill ha någon korv eftersom jag inte äter gris och fick till svar vill du gifta dig med mig? och varsågod att ta två klubbor och så höll han fram en fotboll med hål i, ätit nachos med ost och ajvar, börjat kolla på film och ska snart gå och lägga mig. Jag känner mig helt förstörd eftersom jag la mig runt 4:30 igår och fattar inte hur jag kunde vara uppe hela nätterna och gå direkt till jobbet för typ 10 år sedan, det är läskigt hur åldern faktiskt inte alls bara är en siffra- som vissa ändå försökte påstå igår.
.
Men herregud, vad? I skrivandets stund fick jag ett sms av en kompis jag pluggade med i Spanien som jag inte har pratat med på ungefär hundra år -Hej! Jag har lite ångest...Ska ju gifta mig. Vad göra? Jag vet inte om det är rätt. Vad jag vet har han inte skickat till rätt person och fy fan för att gifta sig med en person som inte vet om det är rätt.
.
Welcome to my Saturday Night.
.

4 comments:

Anonymous said...

Jag älskar att lsäa om ditt liv.
Vilket osäkert kort, hoppas han tar sitt förnuft till fånga för sin blivande frus skull. Kanske känner man oro inför bröllop ? Puss Hanna

annaluna said...

det var bara grabbarna som kapade mobilen under svensexan kom det fram...hehehe!

Roligt att du gillar att läsa om mitt liv! Kram.

Rebekah said...

Oh, jävlar! Det är ett sånt sms som man INTE får skicka fel!! Svarade du på det?

Att sitta hemma en lördag när gänget festar är jäääävligt svårt. Dåmåste man ladda upp med bra rullar o mat. O nachos (veg.) är ju underbart!!

Kram, rebekah

annaluna said...

SJÄLVKLART nachos veg!!! Jag är forever veg. Och som jag skrev i senare inlägget var sms:et en kapad mobil från svensexa, sms:ade fram och tillbaka och morgondagen bjöd på en ursäkt :D