Wednesday, November 04, 2009

It's all about presumerat prerogativ.

Jag har alltid undrat varför vissa verkar ha som mål att sätta dit en på tentor. Typ ställa frågor relaterade till fotnoter och stenciler utdelade i sista sekund. Why? Med lite otur blir det första omtentan på åratal, surt som fan eftersom jag kände pirr i hela magen över att this might be it - sista tentan innan fil.kand.
.
Men, no time to chill. Jag jobbade efter tentan och var typ sist kvar på kontoret innan jag gick hem i vackert höstmörker och slog upp böckerna igen: C-uppsats-stress på hög nivå.
.
(Och så skulle jag vilja tillägga att jag är tillsammans med den duktigaste i världen, men jag får ju inte skriva om'ett eftersom han tycker bloggar är roten till mycket ont).

5 comments:

egon said...

Bloggar är även roten till mycket gott!

Sussie said...

Så trist med tentan. :P
Jag var också med om ett par sånadär tentor och det är inte kul. Du får trösta dig med att h*n som gjort tentan är en ensam jävel som inte har så mkt glädjande i sitt liv annat än att sätta käppar i hjulen för andra. :P

It´s all about me said...

Egon: Jag är helt enig med dig! FÖrövrigt har jag en present till din blogg som jag har glömt att skicka i flera veckor... Den är klockren!

Sussie: Men ändå, FÅR man egentligen göra så..? Snacka om att spela ut sin makt, så nedrigt!

egon said...

Har du en present? Men shit! Haha. Roligt, väntar med spänning :)

It´s all about me said...

Ska inte glömma bort den nu, måste komma ihåg!!