Friday, November 20, 2009

Resumé av min business-trip till DK:

Mr. Anna anlände på Kastrup i tid och dagarna var sjukt fullproppade. (Fast vi hann bara med ungefär en tredjedel av vad som stod på schemat. Och så tänker jag på norska igen, vilket gör inlägget lite jobbigt att skriva. Extra jobbigt eftersom jag egentligen inte kan norska).
.
Anyways. Efter ungefär 9 timmar jobb, exklusive resan och tusen taxiresor, spelade vi två timmar torsdagsbowling på värsta disco-hallen med varsit glas champagne och för stora bowlingskor, och jag vann faktiskt över hela teamet rätt överlägset eftersom jag fick flest strike's. (Dock är vi bara 5 pers, men målet var såklart att vinna över chefen). Vi käkade sen traditionell dansk jule-frokost (Jul-lunch, fast det var julbords-middag) och jag pinade bland annat i mig en minipotatis stekt i smör och socker (det gäller att testa andra länders traditioner), innan vi äntligen landade på hotellet framåt 22:30. Mitt rum hade en stor massagestol, så efter några minuters night-mode sov jag grymt kungligt i flera timmar. Det var dessutom samma hotell som sist, så jag kände mig lite hemma.
.
Idag blev det frukostbuffé på hotellet efter morning-mode i massagestolen, och vidare sex timmars möte innan vi åkte till lufthavnen och hamnade mitt i hela havet av pilgrimmer som skulle ta flyget till Mecka. En var seriöst klädd i en vit handduk. Vinkade efter det adjö till mina kära norska kollegor och hann köpa lite Victoria Secret-produkter och danska pepparkakor innan jag sprang in i en svensk kollega som skulle med på samma flyg som jag, en flight som lyckligtvis landade 5 minuter innan utsatt tid.
.
På plats hos M nu, ska snart sova, för imorgon ska vi till Fagersta hela dagen med pappa och syster och besöka farmors grav.

8 comments:

Weronica said...

Härlig resa. Även om man har mycket att göra så är det kul att komma ivag någon annanstans. Speciellt om oxå allt är betalt. hehe. Bra att du vann i bowlingen :D

It´s all about me said...

Jepp, I agree! Synd bara att jag är SÅ stressad med skolan och inte alls hinner med en sådan vecka; med typ heltidsjobb OCH heltidsstudier... Men annars som sagt ja, skoj! :)

annah said...

kul att du vann:) lät som en trevlig resa iaf.

Jenilita said...

Fast det va i jobb lät det som en kul resa! Ja VS lotions luktar väldigt starkt speciellt dom som finns i jordgubb o äpple ! Har inte skrivit det i bloggen ännu men vi kommer troligtvis att åka över till Usa om en vecka det ända jag tänker på är VS hehe Kram

It´s all about me said...

Ja, det var en kul resa, jag gillar verkligen mitt jobb - ibland glömmer jag bort att det ÄR just ett jobb! :)

Jenilita - åh, skoj med USA, jag ska ju själv dit i januari (fast Puerto Rico dårå...) ska bli grymt kul! Man får ju shoppa på sig ett lager VS... Hehehe...

Ps. Love Love Spell Bodymist oxå!

Anonymous said...

Kul! Jag har tangentbordsproblem och kan inte skiva l[nga kommentarer... Ville bara säga att jag har skickat ett email till dig idag (ja, och ett förra veckan tror jag det var).
Kram

It´s all about me said...

Petchie - jag ska alldeles strax svara, tack!!

Murmelina said...

kul att få åka på tjusig jobbresa!