Thursday, June 18, 2009

It's all about two work-days in Copenhagen:

Jag har haft två riktigt bra dagar i Köpenhamn med mina skandinaviska kollegor och typ tänker på norsk vilket är lite irritert eftersom jeg ikke snakker norsk, men ändå inte kan låta bli. Kjempe flott och riktigt morsomt helt enkelt.
.
Embracing Change-workshopen var ganska självklar, men ändå bra för att skapa team-känsla och för att se hur olika reaktioner folk har på förändringar,
.
...sedan otroligt nog tid inne i Köpenhamn och solen sken hela dagen lång medan vi gick på powershopping i byn och jag letade både skor, tröjor, parfymer och annat tills jag hade så mycket huvudvärk att jag trodde att jag skulle svimma och som vanligt inte hittade ens en bråkdel av vad de andra köpte, men jag älskar lypsyl och örhängen och är riktigt nöjd med min insats.

...Dessutom ska M få denna fina t-shirt från Newyorker så att han kan sova gott hos mig och bring some hippo-luck.
.
...och så hann vi med Tivoli på kvällen, grymt coolt och fint jämfört med Gröna Lund,


...och en norsk kollega och jag gick arm i arm och lovade att åka Läskiga Bergochdalbanan med dubbel-loop om chefen bjöd på åkbiljetter,
.
...efter finfin middag i den här byggnaden med champagne, vin, fisk och chefens utvalda dessert för massor med pengar och en nota jag inte ens behövde se, taxiresor hit och dit och visst får ni åka karuseller, men tillslut blev det inte så eftersom alla var sjukt trötta. Den nya högsta chefen från Kroatien var med och jag hoppas att jag gjorde ett gott intryck,

...innan vi åkte till hotellet där jag sov i en sjukt skön säng och nästa morgon åt god frukostbuffé och sen vidare till nästa workshop, lunch, fika och massa snack om vår nya process.
. ..
Vid 16 åkte vi till flygplatsen igen med den första normala taxichauffören hittills, och mitt plan blev två timmar försenat, vilket norwegian kompenserade med genom att bjuda på ett glas vatten (!) och kommentaren att två timmar är ju egentligen inte så mycket när jag nämnde att jag tyckte att vi åtminstone borde få en macka. Men skitsamma, jag hade två himla bra dagar och är superglad över att få ha gått runt i Köpenhamn lite (jag hade bara varit där en dag en vinter 2001 innan), få sol i ansiktet och all mat, hotell, taxis och skratt alldeles gratis.
.


Återigen: Det känns märkligt att detta var två dagars jobb som jag får betalt för. Och så här glad var min ena norska kollega på Tivoli innan vi gled ut i den danska natten, så ni kan ju se hur vi trivs. My job; a great place to work.

4 comments:

Weronica said...

Det høres helt konge ut. Håper du hadde en flott tur i København. Fant du en genser? hehe. Hadde vært gøy o du kunne kommet hit snart og :)

It´s all about me said...

Jg fann en artichof! :D M och jag VILL ju till Norge asap, helt klart, dessvärre lär du väl vara på Gotland då:(

Du må alltid skrive på norsk Wero! :)

Majsan said...

Ser ud til at du har haft en super god tur ned til mit gamle Danmark:)
Mig og Mari tager jo ned til Jylland i uge 29 og skal bare nyde af det DEJLIGE land:)

It´s all about me said...

Vad härligt Majsan!!