Monday, May 15, 2006

Heartbeating.

Haft lite hjärtklappning och ångest senaste dagarna. Riktigt jobbigt. Får inte så mycket vettigt gjort. Att åka till mamma i lördags gjorde bara saken värre, för hon var den Elaka sidan-uuh. Ces är i Sve och hon tog ut allting på OSS. VAD är det för fel?? Ces har förövrigt blivit erbjuden Diplomatjobb. Vore coolt...som om det inte är coolt nog att han jobbar på ministeriet, för presidenten alltså.

Veckan som gick tränade jag 5ggr vilket innebar sammanlagt 3½h kondition (1h step, 2½h jogg) och typ 1½h styrka. Lagom för mig. Igår gick jag 1h snabb promenad, för mina ben behövde vila. Solen har skinit VARJE dag och det är lovely. Den här veckan har jag seminarie 8-11 måndag-fredag, jobbigt att gå upp såhär tidigt. Jobbar även till 19:15 idag, torsdag och fredag.

3 comments:

Mimmi said...

hihi tack, men has e mkt snyggare än mig! :)

egoegon said...

logga in på blogger, ta change settings, välj template, sen får du upp en väldig lång text med html-kod. du får scrolla ganska långt ner i html-koden tills du hittar där "links" är inskrivet och sen bara byta texten. det ser lite olika ut beroende på vilken template man har. lycka till!

Mimmi said...

Ja marmaris ligger långt ifrån... Jag e själv nyfiken på hur det e där!