Friday, January 25, 2008

Träningens baksida:


Det absolut värsta jag vet med att träna regelbundet igen är den absurda hungern! Jag skulle seriöst kunna äta konstant. Trycka i mig mat tills jag spricker. Jag är mätt i typ en timme och sedan tänker jag på mat igen. Mat, mat, mat. Ja, jo, ämnesomsättningen ökar och jadajada, men inte tillräckligt för att förbränna alla extra kalorier jag stoppar i mig.
.
Kom just hem efter ett värdpass på Friskis och det enda jag tänker på är vad jag har i min kyl, frys, skafferier, lådor, gömmor, varsomhelst. Tur att alla typ tusen pizzerior i närheten är stängda.
.

6 comments:

Anonymous said...

Åh det såg gott ut/ http://hvpim.blogg.se

Hanna said...

Jag blev likadan när jag tränade här i sthlm för ett par år sen, blev helt obsessed av mat. Till slut mådde jag så dåligt av det att jag minskade på min träning :(

egon said...

sådär är jag alltid, oavsett om jag tränar eller inte!

annaluna said...

önskar att jag hade din ämnesomsättning Egon!

foxy said...

Jag håller med Hanna. Har slutat träna som fan nu och har faktiskt gått ner något kg pga det. Att inte äta så mycket längre.

annaluna said...

Men precis...alltså; det är en sak att man går ned om man tränar mindre = muskler väger mer, men när jag tränar mer går jag även upp i fett just pga all MAT. Alltså : mina mått blir knappast mindre om jag tränar, snarare större. Önskar att NÅGOn kunde lära mig att hålla balans eller hur jag ska hantera min extrema hunger! (och nu snackar jag om att bara jag tränar två ggr i veckan kommer hungern..)