Thursday, January 17, 2008

Jag vill fortsätta i lyx:


Jag har beställt den blå lagboken nu. Och för femtiolappen jag hittade häromdagen unnande jag mig en baguette med kyckling mangoraya - antagligen världens godaste macka- efter fyra timmars jobb på kontoret idag. Himlen var blå och det kändes som vår, jag nästan studsade fram längs gatorna, hämtade ut mina 76 favorit-bilder från Argentina för 276 spänn och köpte två hårinpackningar på Åhléns av bara farten. Jag bokade tandläkarbesök som kommer kosta 330spänn (första besöket på tio år) och vid 17:15 käkade jag sallad med farsan på Söder (tack och lov så bjöd han). Efter denna lyx var det mer lyx med bio med mina systrar; vars titel jag glömde kanske hundra gånger - The Darjeeling Limited - antagligen en av årets bästa filmer. Jag skrattade så att jag grät, och plötsligt grät jag på riktigt. Få filmer kan göras så bra, länge leve Wes Anderson!
.
Vad jag vill säga med det här inlägget är att jag fortsatt i samma anda som gårdagen - jag har nästintill vältrat mig i lyx (lyx för att vara jag) och jag vet inte om det är bra eller dåligt. Tänk om jag inte kan sluta? Jag har trots allt inte fått in några pengar på kontot sedan i september och nu har jag fått mersmak.
.
Imorgon måste jag lyxa mer.
.

6 comments:

foxy said...

Du om någon förtjänar lite lyx :)

Hanna B said...

Du lyckas alltid se de filmer jag laddat med länge innan dig :) Jag hoppas du sett Old school av Wes Andersson - bästa komedin ever!

Lyxa lugnt ;)

Sussie said...

Blå himmel... här har det varit dimma i säkert 2 veckor. :P *avis*
Och fy bubblan vad jag blev sugen på den baguetten nu... *hungrig* Ska kila iväg och värma lite kantarellsoppa åt mig. :)

annaluna said...

Jag hörde idag av en kompis att de hade haft 20minuter sol i Småland nånstans i HELA DECEMBER. hahaha.

Nu har dessutom lyxen vänt för mig.

hanna: Jag är alltid steget före. hehe. Och tack för tipset om filmen, ska fixa den!

sara said...

Jag älskade också den där filmen. Dessutom får den mig att längta tillbaka till Indien!

annaluna said...

Jag har aldrig varit i Indien, men den fick mig att vilja åka dit! Jag vill oxå åka tåg sådär!